Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55369
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

Świetny film

ocenił(a) film na 5

film bardzo fajny , dobry klimat trzymający w napięciu,obsada dobra ,ogólne film mi się podobał

ocenił(a) film na 1
Bestiaxmen

Hahahaha, chyba ślepy jesteś.

Bestiaxmen

Widziałem na Youtube i film wygląda na fajny :) tak swoją droga co do Zombi uważam ze całkiem możliwe jest żeby w realu powstał taki Zombie tylko trzeba odpowiedni wirus, zrobiony w laboratorium.

ocenił(a) film na 8
MrKimimaro

Film jest bardzo dobry,świetne zdjęcia,napięcie rośnie z każdą chwilą,a gdy nastaje zmrok atmosfera staje się naprawdę przerażająca.Kapitalna końcowa scena w sercu elektrowni.Kto wie,może w tej opuszczonej strefie żyją naprawdę jakieś kreatury?...

disco_man

oglądam program TV o Wietnamie , (nie wiem jak te miejsce nazywa się dokładnie) tam wojska z stanów zjednoczonych rzucali jakieś chemikalia żeby pokonać żołnierzy z Wietnamui było widać ze niektóre dzieci zachorowali przez promieniowanie a niektórzy dali się mutantami i własne uważam ze przez takie promieniowanie może powstać w realu zombie . taką broń chętnie bym wykorzystał przeciwko Rosji i Chinom .

ocenił(a) film na 7
Bestiaxmen

film jest inny. Bardzo, ale to bardzo drastyczny z czasem nie spodziewałem się tego. Jest co najmniej niezły.

ocenił(a) film na 5
Bestiaxmen

Tak zgadzam się filmy jest dobry . Dobra gra aktorska , klimat i to zakończenie . Extra .

ocenił(a) film na 5
Vito36

zgadzam się