PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648250}

Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55329
4,8 10 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

jeszcze nie ogladalem dobre to?

ocenił(a) film na 4
misiek1234

Wróciłem z kina i dla mnie film beznadziejny szkoda czasu..

Czakuu

zgadzam się w 100 % z poprzednikiem ... nudy i niestraszny .

ocenił(a) film na 4
misiek1234

straszny nie warto

ocenił(a) film na 10
misiek1234

Nie radzę pytać o takie rzeczy na filmwebie. Tu są sami wielcy krytycy i zgrywający nie wiadomo kogo znawcy, którzy to wiedzą wszystko o kinematografii i nic nie jest w ich guście, a broń Boże filmy od 1989 w górę.

k0peryto

hhhmmm koperyto moze masz racje ale jak widze wiekszosc komentarzy zlych to nie kasuje lub nie sciagam danego filmu tylko trzymam na czarna godzine ;) jak juz nic nie mam do ogladania troche tych filmow ogladam nie jest mi niestety dane chodzic do kina wiec korzystam z "internetowej wypozyczalni filmow" ;/....niestety :(

ocenił(a) film na 2
misiek1234

Nawet na czarną godzinę, co ja mówię - nawet, jeśli spłoną wszystkie inne filmy - nie polecam tegoż knota ruszać.

BelzeBoobies

czyli mam rozumiec ze to kolejny film w ktorym mlodzi ludzie uciekaja po ciemnych katach przed maniakiem z siekiera i gwozdziami zamiast zebow gdzie tepota tejze mlodziezy przechodzi ludzkie granice i wiadomo ze niema zasiegu w telefonach...tosz to czarnobyl ;]

misiek1234

Film jest bardzo dobry, warty wydanych pieniędzych. Sceny z miasta są wspaniałe. Trochę naciągane z ludźmi, którzy uciekli i zabijają, ale fakt katastrofy jest ogromny. Jestem pod wrazeniem. Właśnie wrociłam z kina i daje 8/10.

delta1615

dzieki za komentarz delta przetestuje go zatem ;p

ocenił(a) film na 2
misiek1234

Jak najbardziej, a dodaj do tego jeszcze mrok i trzęsącą się na wszystkie boki kamerę, a otrzymasz pełny obraz filmu. Naprawdę, drogi kolego, nie polecam.

ocenił(a) film na 6
misiek1234

druga część filmu tak mniej więcej wygląda, pierwsza była lepsza, choć widziałem sporo innych, gdzie tępota jest dużo bardziej porażająca, tutaj nie wychodzi to tak zle a z telefonami trafiłeś, te nie działają w żadnym z tego typu filmów, ew. jeszcze się zalewają wodą i potem przestają działać ;p

misiek1234

człowieku,masz różne strony gdzie są filmy online za free,m.in. ten....po co taka wypożyczalnia?

nihasa64

bo mi sie szybko sciaga a potem zalaczam top na tv miedzy innymi po to ;p

ocenił(a) film na 6
misiek1234

Bardzo fajny:) Warto obejrzeć jeśli lubisz horrory bez krwi, a z napięciem to naprawdę dobra rzecz ;)

użytkownik usunięty
misiek1234

moja recenzja, jeżeli chcesz opisu dłuższego niż jeden wyraz: NIE. http://tworpis.pl/kinoteka/czarnobyl-reaktor-strachu-czyli-o-tym-jak-kijow-stal- sie-ladnym-miasteczkiem/

dziekuje Tobie i reszcie za napisanie swoich wypowiedzi na temat tego filmu :...jestescie wielcy :)