24 maja ide na to do kina (1dzien przed premiera USA) dam znac czy fajny czy nie.
Hmm trudno powiedziec. Ogolnie jak dla mnie to nie byl straszny ale ogolnie sceny byly bardzo fajne. Na pewno jeszcze raz ten film kiedys obejrze, wejsciowke do kina mialem za darmo, wiec mysle ze mimo wszystko nie zaplacil bym za ten film. No ale kiedys ze znajomymi jeszcze to obejrze jak zapomne juz pare scen.: 6/10 Wielki + ze Europa/ Czarnobyl poruszony :)
to on jest od 16? bo zazwyczaj horrory są od 18... ja mam osiemnachę dopiero za pół roku, a na film chciałbym pójść do kina, dlatego się pytam o ograniczenia, żeby nie było smutnej niespodzianki że nie zostanę wpuszczony...
nie wiem jak w PL ale w usa nie bylo ograniczen zadnych.
NIE napisze jak sie zakonczylo :)
Zakończyło się napisami końcowymi i na tym poprzestańmy. A wszystkiego dowiemy się w swoim czasie (już za miesiąc :D)
ja jak byłam młodsza a film był od 18 to nigdy mi nie robili problemów z wejściem, u nas chyba na to nie patrzą o.O
ja nawet nie patrzyłam na to od ilu lat coś jest , dopiero po pewnym czasie widziałam , że film był +18, może dlatego ,że byłam nieświadoma tego i zapewne nie stresowałam się tym czy mnie wpuszczą oni też nie zwracali na to uwagi :)