PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648250}

Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55313
4,8 10 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

4/10

ocenił(a) film na 4

Ten film to Lipa. Strasznie przewidywalny, slabo nakrecony i wcale nie straszny. A iloraz inteligencji postaci wystepujacych w tym filmie jest na poziomie Jasia Fasoli jesli nie nizszy.

ocenił(a) film na 3
obi99

Masz ode mnie łapkę w górę, miałam takie samo odczucie - bohaterowie powinni zostać odlani i postawieni w Sevres jako wzorzec deblilizmu.

ocenił(a) film na 2
Adelaar

Ja zaś uważam że użytkownik obi99 zawyżył ocenę tego dzieła o 2pkt.,zaś użytkownik Adelaar o 1 pkt. Film kręcony w ciemności komórką i sklejany po pijaku w Windows Movie Makerze ;).

Retroskull

"Film kręcony w ciemności komórką i sklejany po pijaku w Windows Movie Makerze ;)." - lepiej bym tego nie opisała ;)

ocenił(a) film na 2
soapybubble

Dziękuję :).No jakoś nie mogłem dostrzec maestrii tego arcydzieła niezależnego kina,przeznaczonego dla wysublimowanych smakoszy kinematografii :).Mea culpa...

ocenił(a) film na 1
Adelaar

Miałem napisać krytyczny komentarz, ale nie wiedzialem od czego zacząć. W tym filmie wszystko było złe. Gdyby blondynka pokazała cycki, to dalbym może z jeden pkt więcej, ale nawet tego nie było.

ocenił(a) film na 1
obi99

Jaś Fasola przynajmniej czasem potrafił rozbawić. Przy tym seansie nie wiadomo już czy śmiać się czy płakać, chyba pozostaje śmiech przez łzy.

RocketDoll

Jakbyś została zamknięta jak ta laska z lysolami, zresztą niekoniecznie zmutowanymi to wolałabys mieć przy sobie pistolet z nabojem dla siebie lub chociaż nóż

ocenił(a) film na 4
obi99

Nawet jak na standardy gatunku, to ci ludzie tak zidiociali byli, że aż strach. Ale to jest mimo wszystko ten poziom, tak głupie, że aż śmieszne.