Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55369
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

Super ! 10/10 . Nie które sceny sa tak straszne .. że ; o . Nie wiem co wam ludzie nie pasuje
w tym filmie . -.- Bardzo dobry film zrobili .

OolusSsx3

Poczytaj trochę o historii tego miejsca to będziesz wiedziała czemu ten film się ludziom nie podoba.W temacie Czarnobyl widzę tylko dokumenty.A nie jakieś durne amerykańskie filmiki kręcone po to by trzepać kasę na wielkiej tragedii.Tyle Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
arturkochamfilmy

człowieku weź sie opanuj, to jest tylko film. Czy ma on plakietkę "na faktach autentycznych" czy coś w tym stylu by robić od razu taki raban? Widzę, że głupota szerzy się na Filmwebie niczym wirus, ludzie oceniają filmy nie oglądając ich wpierw

spectralheaven

A czy fakty mogą być nieautentyczne? Zanim coś napiszesz sprawdź, czy piszesz poprawnie bo nikomu nie chce się czytać komentarzy z takimi błędami -_-"

ocenił(a) film na 2
kotek97k

A jednak.

RadioactiveSoldier

A jednak? Co "a jednak" bo nie rozumiem?

ocenił(a) film na 6
arturkochamfilmy

arturkochamfilmy jesteś absolutnym ignorantem. Kochasz filmy a nie wiesz po co powstały.
I przestań z tą tragedią. Bitwa pod Grunwaldem też byla tragedią a jakoś nikt nie wiesza psów na Sienkiewiczu za Krzyżaków.
Nikt nie mówi że Inglorious bastards Tarantino to gówno. Zastanów sie nad tym..

TCWolf82

W takim razie oglądajcie sobie te tępe pozbawione sensu "filmy" Ja wyraziłem tylko swoją opinię a wy już płaczecie bo was zabolało

ocenił(a) film na 6
arturkochamfilmy

Film jest słaby , ale samo miejsce idealnie nadawało sie na nakręcenie horroru.

użytkownik usunięty
OolusSsx3

10/10 za typowy amerykański horror gdzie ludzie w głupi sposób giną jeden po drugim?