Jak myślicie ? Będą to zombie, zmutowani ludzie żywiący się ludzkim mięsem czy najzwyczajniej w świecie duchy ? Ja osobiście stawiam na mutanty.
osobiście uważam i sądzę , że tam nic prócz promieniowania nie znajdziesz .. teraz do strefy wokół czarnobyla można wjechać tylko ze specjalnym zezwoleniem . wyjechać - tylko po bardzo dokładnej kontroli dozymetrycznej . chodzi o to żeby nie roznosić radioaktywnych cząsteczek . "Nie ma tutaj niczego strasznego. A ludzie powinni przyjeżdżać, żeby zobaczyć czym się kończą ludzkie błędy - zachęca Iwan Semieniuk"
może i mutanty , koniec moim zdaniem był ciekawy , po za tym ciekawa akcja toczy się w filmie . mnie się w każdym razie podobał ;D
Byłem tam niecały rok temu i nie było tam żadnych mutantów. No może poza moim kumplem:)
Ale generalnie bardzo polecam taką wycieczkę bo wrażenia są niesamowite.
Zapłaciłem ok. 800zł. Na własną rękę też można ale jest to o wiele trudniejsze bo samemu trzeba się starać o wszelkie pozwolenia i przepustki licząc na dobry humor osób z administracji zony.
dzięki za info. Wiele razy o tym myślałem, ale zawsze odkładałem plany. Może skuszę się w te wakacje:)
Nie ma sprawy. Ja jechałem z bispolem z Krakowa. Z tego co wiem to wprowadzili też możliwość dwudniowego pobytu w Prypeci.
Też jestem z Krakowa, więc muszę się za tym rozejrzeć. Mówisz o noclegu? Nie sądzę abym zasnął w takim miejscu. Nie chodzi o sceny czy sytuacje takie jak w filmie, ale o tą całą tragedię. Tak czy inaczej dzięki za info!;)