Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55371
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

Jak myślicie ? Będą to zombie, zmutowani ludzie żywiący się ludzkim mięsem czy najzwyczajniej w świecie duchy ? Ja osobiście stawiam na mutanty.

czolno10

dobrze postawiłaś.

użytkownik usunięty
czolno10

osobiście uważam i sądzę , że tam nic prócz promieniowania nie znajdziesz .. teraz do strefy wokół czarnobyla można wjechać tylko ze specjalnym zezwoleniem . wyjechać - tylko po bardzo dokładnej kontroli dozymetrycznej . chodzi o to żeby nie roznosić radioaktywnych cząsteczek . "Nie ma tutaj niczego strasznego. A ludzie powinni przyjeżdżać, żeby zobaczyć czym się kończą ludzkie błędy - zachęca Iwan Semieniuk"

Mutanty ... wszystkich z grupy skonsumują i taki będzie nieciekawy koniec ... A szkoda ...

użytkownik usunięty
agata10424

może i mutanty , koniec moim zdaniem był ciekawy , po za tym ciekawa akcja toczy się w filmie . mnie się w każdym razie podobał ;D

ocenił(a) film na 5
czolno10

Byłem tam niecały rok temu i nie było tam żadnych mutantów. No może poza moim kumplem:)
Ale generalnie bardzo polecam taką wycieczkę bo wrażenia są niesamowite.

ocenił(a) film na 5
Nadgnity

Ile zapłaciłeś za tą wycieczkę? Czy może organizowałeś wszystko na własną rękę?

ocenił(a) film na 5
Eduuardo

Zapłaciłem ok. 800zł. Na własną rękę też można ale jest to o wiele trudniejsze bo samemu trzeba się starać o wszelkie pozwolenia i przepustki licząc na dobry humor osób z administracji zony.

ocenił(a) film na 5
Nadgnity

dzięki za info. Wiele razy o tym myślałem, ale zawsze odkładałem plany. Może skuszę się w te wakacje:)

ocenił(a) film na 5
Eduuardo

Nie ma sprawy. Ja jechałem z bispolem z Krakowa. Z tego co wiem to wprowadzili też możliwość dwudniowego pobytu w Prypeci.

użytkownik usunięty
Nadgnity

zawsze chciałam tam pojechać , ale po tym schizowym filmie zmieniłam zdanie XD

ocenił(a) film na 5
Nadgnity

Też jestem z Krakowa, więc muszę się za tym rozejrzeć. Mówisz o noclegu? Nie sądzę abym zasnął w takim miejscu. Nie chodzi o sceny czy sytuacje takie jak w filmie, ale o tą całą tragedię. Tak czy inaczej dzięki za info!;)

ocenił(a) film na 1
czolno10

ten film jest tak durny ze pewnie beda pokemony

ocenił(a) film na 6
KlaunSzyderca0

Haha tym mnie rozwaliłeś :D