Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55369
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

Nie wiem skąd te zle oceny :) dawno nie oglądałam tak dobrego horroru. ja osobiście się
bardzo bałam i film cały czas trzymał w napięciu. Polecam!!!

elliee

10cio letnie dzieci z reguły boją się prawie wszystkiego więc się nie dziw, wykazałaś się normalnym zachowanie na swój wiek

peeszet

dla twojej świadomości - nie mam 10 lat - to po 1. a po 2 może ty tyle masz, ponieważ twój gówniarski komentarz na to wskazuje. Widzę, że kolejny "debil" na filmweb :) Chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie na temat tego filmu, (oczywiście Ty też) ale to nie oznacza, że musisz wstawiać takie "komcie" tak Cię to oburzyło, że film mi się podobał? ohoho..Pozdrawiam

elliee

primo - naucz się pisać poprawnie w naszym ojczystym języku
secundo - "komcie"? ok, nie masz 10 lat, coś koło 8
tertio - pozdrawiam

peeszet

"komcie" ? przesadziles z tymi 8 latami.gora 5 daje.chyba ze zalozycielka tematu ma cos z garem.

spidermarx

nie no żenada ogolnie całej waszej trójcy przenajświetrzej nie dał bym wiecej jak 10 lat zachowujecie sie gorzej niz w gim nawet na podstawówke to zbyt nisko a ogolnie to film był zaje****y jeszcze żaden film nie trzymał tak w napięciu mimo ze niebyło w nim duchów czy krwiożerczych potworów czy innego ustroistwa co do paszteta no to sorry wymasz polszczyzny a sam sie poslugujesz łaciną film oceniam na mocna dyche

rafael1987

1987 to rocznik urodzenia podejrzewam."film był zaje****y jeszcze żaden film nie trzymał tak w napięciu".malo filmow rafalku widziales."co do paszteta" ? gdzie tam widziales jakiegos paszteta ?mocna dycha czyli arcydzielo.gratuluje gustu.coz sa gusta i gusciki.

spidermarx

niektórzy wolą duchy i trzymanie w napięciu niż morze krwi itp

rafael1987

gdzie w reaktorze byly duchy ? w ktorym momencie ? chyba ogladalismy 2 rozne filmy. skoro reaktor dostal 10 od ciebie to ile powinno dostac lsnienie ? 400/400 ? nie.napewno nie tak duzo.tam przeciez bylo morze krwi :D

ocenił(a) film na 2
elliee

ssij pałę.

ocenił(a) film na 2
wiesiek_madrala

choć film porażką.

ocenił(a) film na 3
elliee

Właśnie skończyłem oglądać, jest godzina 1:46 w nocy. Oglądałem sam w pokoju, z głośnikami dość głośno by efekt był lepszy i... NUDA. Spie**ony pomysł. Bo Czarnobyl i Prypeć to ciekawe tematy.. Można to było zrobić lepiej a na od*ierdol. 3/10 bo kobiety ładne były :D

ocenił(a) film na 10
elliee

Cześć, również oceniłem na 10 pkt. Sądzę, że film powinien się spodobać osobom, które pozytywnie oceniły np. Kwarantannę, [Rec], Blair Witch Project.

ocenił(a) film na 3
guciekxx

Chyba raczej takim co się im podoba Teksańska masakra, Wzgórza mają oczy czy Droga bez powrotu, a jak Rec to Rec 3. Chociaż szczerze to do tych 3 pierwszych to temu filmowi daleko. Gniot jakich mało. Coś a la Rec 3 właśnie, głupi, bez fabuły, bez napięcia itp same wady. Jedyny plus to że "Ruskie" gadają po "rusku" :D

elliee

10/10 ? boze ? ten film to nedza i rozpacz.chyba byl krecony bez scenariusza a to co sie stanie wymyslali 5 minut przed zdjeciami.zmarnowane 1,5 godziny.