Opinie widzę są zróżnicowane , nawet jeśli oklepane akcje , to i tak chcę to zobaczyć ,
ponieważ ogólnie Czarnobyl interesował mnie od zawsze :D . Zastanawiałam się , czy ktoś
w ogóle gdzieś tam mieszka , mimo tego , że promieniowanie jest groźne . Warto zobaczyć
coś w takim stylu , już przymrużając oko na te oklepane akcje z innych horrorów . W tych
czasach trudno jest być oryginalnym ;] Chcę zobaczyć film , jednak nie wiem skąd wziąć
wersje z napisami chociaż , żeby nie trzeba było się rejestrować
No ja mam dobrą wersję i film oglądałem. Powiem Ci tyle, że także bardzo kręci mnie Czarnobyl ale: Tu już nie chodzi o oklepane akcje, bo po prostu realizacja jest fatalna, ten film nie może się równać żadnej z części Drogi bez powrotu, pisze tak mimo tego, że bardzo fascynuje się Czarnobylem . : )
Ja się zawiodłem na Czarnobylu ale i tak lepsze niż zły skręt :P Film miał ogromny potencjał, pomyślałem że może być klimatycznie w nocny w Prypeciu ;p ,...ale wykonanie jest przeciętne. Liczyłem że zostanie pokazane wszystko jak w serii Stalkera. Oj zawiodłem się...
W sumie nie jestem wymagajaca . Ogladne film , to sama stwierdze :D . Natomiast co do Drogi bez powrotu to chyba zaden horror nie jest rownie schiwujacy , ewentualnie Pila badz Hostel :D .