Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55366
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

Przyznam, że oczekiwania miałem ogromne.Jednak z minuty na minute widząc dwie bardzo
ładne żeńskie buźki wiedziałem że będzie chujnia z patatajnią.
Pierwszy lepszy moment kiedy to zostali w vanie na noc jakby od nowa dał nadzieje.Takich
momentów gdzie zwyczajnie szło się przestraszyć było nawet sporo ale po co wcinać do tego
ponownie zmutowanych ludzi? O wiele bardziej pasowało by mi gdyby przyszło im się zmierzyć ze
zwierzyną przez cały film.
Cholera, taki świetny temat i przez tyle lat nikt nie był w stanie zrobić konkretnego filmu? Ludzka
wyobraźnia nie pracuje czy jak? Daje 5 tylko dlatego, że pare razy miałem pietra + dobrze
wyglądające panienki ze szczególnym wyróżnieniem dla blondyny która wzrokiem oczarowała
mnie od samego początku

ocenił(a) film na 7
wilq_24

Mi się wydaje że klimat miasta jak i całego tematu Czarnobyla bym przedstawiony Idealnie. Mroczność + całkowicie "opustoszałe" miejsce, samo w sobie stwarza klimat. Do tego jak dla mnie zakończenie tez nie głupie, jako że prowadzone są badania nad zmutowanymi . . .Lepsze to Niż ucieczka wycieczkowiczów do domu i Zycie "długo i szczęśliwie" A co do wcianania zmutowanych ludzi do fabuły, nie wydaje Ci się to normą kiedy chodzi o Czarnobyl jak i promienowanie radiokatywne ??

ocenił(a) film na 5
wilq_24

Zgadzam sie w 100 % zrobili z gówno, a mieli świetny pomysł ;D