Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55369
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

Moim zdaniem najlepszą sceną filmu była scena z niedźwiedziem.A najgorsza scena to zakończenie.

ocenił(a) film na 4
Kamtaro1994

Najlepszą sceną w filmie był dowód na rozsądek Chrisa kiedy poszedł w nocy za Urim.

ocenił(a) film na 3
Kamtaro1994

Cały film był jedną spójną i dobrą dreszczową sceną odgrywającą się w mieście duchów a zakończenie faktycznie z niedowierzaniem przyjąłem, ale to horror, po prostu przyzwyczajenie moje do happy endów a tu brak :(
,dużo komedii romantycznych oglądam :-) to dlatego :-)

ocenił(a) film na 5
Kamtaro1994

Kilka scen przypominało mi te z "Nocy żywych trupów"- klasyki horroru, jakby na to nie patrzeć. Najgorsza scena moim zdaniem to ta z małą dziewczynką- czemu od razu nie rzuciła się na bohaterów? Najlepsza?- nie zapadła mi w pamięć żadna wybitna scena. Za to niedźwiedź biegł w linii prostej bez postoju jak nakręcana zabawka...

ocenił(a) film na 7
meteor51

Ta dziewczynka to manekin.
1.ani przez chwile się nie poruszyła.
2.nie było widać oczu.
3.miała włosy a włosy pod wpływem promieniowania wypadają.
Znaczy przynajmniej wydaje mi się ze to był manekin.

ocenił(a) film na 5
Kamtaro1994

W napisach końcowych była rola "little girl" (nawet wg Filmwebu- Ivana Milutinovic
Dziewczynka), także to raczej nie manekin ;) A Twoje argumenty tym bardziej świadczą o niedociągnięciach tej sceny ;) Zresztą- moim zdaniem to film dla Amerykanów, których większość o Czarnobylu nawet nie słyszała...

meteor51

Ten wasz "manekin" był po to, aby odwrócić uwagę.

ocenił(a) film na 5
JacQu

No dobrze, ale nawet jeśli, to trzeba przyznać, że to dosyć tandetne i oklepane zagranie ;)

meteor51

Niestety śmiem twierdzić, że te mutki były inteligentniejsze od naszych pięknych bohaterów :)