Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55369
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

... to jest z oceną! moim zdaniem film ma zbyt małą ocenę. Nie jest aż taki zły jak piszą inni. Wiadomo ma kilka minusów ale to nie czyni go beznadziejnym. Mnie on zaciekawił i przypadł do gustu. I ogólnie ciekawy pomysł na film, czekam na kolejne części i mam nadzieję że one powstaną. Ja osobiście film oceniam na bardzo dobry! ;)

ocenił(a) film na 3
arek_polak6

A co cię tak w nim zaciekawiło ?

ocenił(a) film na 8
tomucho77

no moim zdaniem film nudny nie był tylko ciekawy.

ocenił(a) film na 3
arek_polak6

A możesz rozwinąć swoją myśl co ciebie tak zaciekawiło w tym filmie ... tylko nie odpowiadaj ogólnikowo !

tomucho77

Widziałem wiele filmów. Uwielbiam horrory. Stare, nowe, wszystkie. Niestety ten film był słaby. Naprawdę słaby.
Nudził mnie. Najciekawsze było pierwsze 20 minut...czyli poznanie bohaterów. Im dalej tym gorzej. Akcja naprawdę słaba.
Zero klimatu, zero napięcia. Niedźwiedź, psy, "ludzie" to trochę zbyt wiele..jak na jeden film. Chciałem, żeby jak najszybciej ich zabili..niestety bohaterowie dość długo wytrzymali. Za długo...po prostu nudziłem się. Rozumiem, że w horrorach nie jest najważniejsza krew, flaki...ale w tym filmie nie było ani tego. Ani nie było klimatu jak w starych horrorach.
Nie było nic....
To taka moja ocena :)

ocenił(a) film na 3
Damx123

W pełni ja popieram :) mnie najbardziej zniesmaczyły te ludzkie mutanty które uciekły z jakiegoś laboratorium ... buhahahahaha

tomucho77

Początek był ok. Myślę sobie, to może być ciekawa historia. Film być może miał potencjał..ale wykonanie było słabe.
Ten niedźwiedź już mnie lekko zniechęcił...ale oglądam dalej. A niestety im dalej tym gorzej. I nudniej :)
Te mutanty nawet nie zostały dobrze pokazane. I to mnie drażniło. Wolę mieć podane wszystko na tacy. Widzieć, co się dzieje. A nie takie uciekanie przed nie wiadomo kim, czym. Przed psami, niedźwiedziami, mutantami, wojskiem, rybami ...

ocenił(a) film na 8
Damx123

no może film nie jest idealny ale nie jest też taki zły jak go ocenili . Mogliby pomyśleć inaczej robiąc go no ale trudno. Mi osobiście film się spodobał .

ocenił(a) film na 6
arek_polak6

Może ten film nie jest arcydziełem, ale moim zdaniem dużo ludzi sugerowało się oceną filmwebu i dlatego tak słabo ocenili. Jak dla mnie to ocena tego filmu powinna być wyższa, ponieważ wiele innych horrorów ma lepszą oceną, a są dużo gorsze.

ocenił(a) film na 3
Damx123

Zgadza się początek był całkiem całkiem do momentu kiedy Uri wyszedł po ciemaku z samochodu z pistolecikiem w ręku i zaczął udawać STALKERA. Dla mnie osobiście autorzy filmu są ludźmi bardzo CYNICZNYMI udowodnili to tym żałosnym pomysłem z tymi ludzkimi mutantami.

To jest drwina z mieszkańców Prypeci !!! nie mogli poprzestać na zdziczałych lekko zmutowanych zwierzętach ?