Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55366
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

Podobne filmy.

ocenił(a) film na 4

Szukałam tego tematu, ale pośród 426 ciężko znaleźć albo przeoczyłam...
Zna ktoś podobne filmy? Klimatem albo tematem :)

ocenił(a) film na 1
ciastko.

Droga bez powrotu, piersza i druga część najlepsza, piątki nie oglądaj! :)
Wzgórza mają oczy
"coś" bardzo dobry film :D
Obcy - 8. pasażer "Nostromo", najlepszy film z wymienionych, arcydzieło :)

ocenił(a) film na 6
krzychutrololo

co jak co ale proszę- nie zaliczaj filmów typu the hills have eyes i takiego klasyka jakim jest obcy do jednej "kategorii". Jedno to badziewie, a drugie to mistrzostwo gatunku. ;)

ocenił(a) film na 5
ciastko.

Oglądając film nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że jest podobny do "Blair Witch Project".

ocenił(a) film na 4
Mollyna

Wszystkie filmy łącznie z BWP widziałam... i w sumie żaden z nich to nie taki, o jaki pytałam, ale dzięki :)

ocenił(a) film na 8
ciastko.

Podbijam temat - ma ktoś jakieś podobne propozycje?

ocenił(a) film na 4
Raku1950HKS

Obawiam się, że nikt nas nie poratuje ;)
Być może po prostu nie ma podobnych filmów ;p

ocenił(a) film na 8
ciastko.

Chciałem dać innym szansę;)

ocenił(a) film na 4
Raku1950HKS

Tak sobie myślę, że może Urban Explorer jest nieco podobny?

ciastko.

Nie wiem czy o dokładnie taki klimat chodzi, ale polecam Grave Encounters

ocenił(a) film na 4
mroooczek

Dzięki, zdecydowanie bliżej niż poprzednie polecenia :)

ciastko.

http://www.filmweb.pl/film/Tunnel,+The-2011-608135

ocenił(a) film na 4
olala813

Dodane, dzięki ;)

ocenił(a) film na 5
ciastko.

Dyatlov Pass Incident

ocenił(a) film na 6
ciastko.

Polecam francuski "Malevil" (1981) i brytyjski "Threads" (1984) – obydwa w klimacie zimnej wojny.

ocenił(a) film na 6
ciastko.

Silent hill

ocenił(a) film na 5
ciastko.

Przyłączam się do Twojej pytania. Tyle że mi bardziej chodzi ogólnie o DOBRE horrory.

Więc od razu mówię żebyście nie wypisywali mi takich "horrorów" jak Paranormal Activity, Rec, Coś, Obcy itp.

Z całym szacunkiem do użytkownika "krzychutrololo", moim zdaniem oczywiście tytuły które wypisałeś (drogi bez powrotu nie oglądałem) to beznadziejne filmy są no może z wyjątkiem "Wzgórza moją oczy" to jeszcze się da jakoś obejrzeć.

ocenił(a) film na 6
joker895

Droga bez powrotu jest strasznie podobna do Wzgórza mają oczy, przy czym ten pierwszy jest moim zdaniem lepszy.

ocenił(a) film na 4
Chicharito1910

Oba są do bani :D Tak według mojego gustu. Z tym, że może faktycznie pierwsza część Drogi jest lepsza niż Wzgórza. Bo pozostałe części to.. ech, czasem się zastanawiam, kto daje kasę na produkcję takich gniotów :|

ocenił(a) film na 6
ciastko.

Oglądałem tylko pierwszą część. Ogólnie są to typowe horrory, zwyczajne. Jest wiele lepszych od nich, ale też jest wiele gorszych.

ocenił(a) film na 8
ciastko.

Przepraszam od razu jeśli się z kimś powtórzę, ale nie ledwie przejrzałam poprzednie odpowiedzi.
Nie wiem czy ci się spodoba, ale polecam Grave Encounters ;) Zaczyna się podobnie: Grupa znajomych, wesołe sceny, kłopoty i tak dalej...
Sinister? Może nie jest do końca podobny, ale i tak ci go podaje. Dlaczego? Bo mi się podoba, może tobie też :D
Shutter - Widmo: para jedzie samochodem, potrąca kobietę, zostawiają ją - brzmi jak kolejny odcinek "Ukrytej Prawdy" :P O tyle fajny, że główni bohaterowie całkiem inteligentnie krok po kroku dowiadują się prawdy o owej poszkodowanej.