Ja, fan gry Stalker, zafascynowany Prypecią i cała otoczką tej historii nie mogłem sie doczekac końca tego gniota. Ani pomysłu, ani polotu. Rzadko klnę na twórców jakiegoś filmu, ale w tym przypadku kląłem na czym swiat stoi.
Słuszna decyzja. A od tego badziawia trzymaj sie z daleka, nawet gdy juz go dvd bedziesz mógł obejrzeć.
jedyny plus to prawdziwa lokacja. Natomiast cała reszta uwłacza miłosnikom takich filmów.
Natomiast szczerze polecam REC 3
Mnie powalił na łopatki :) w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
REC 3 to dopiero gniot...nie dorównuje nawet 2 części a tym bardziej 1...zrobili z tego filmu jakieś romansidło...
Wow! To rec 3 w ogóle wyszedł? Szczerze, nie spodziewałem się kolejnej części po tym gniocie jakim była druga. Jedynka miała jeszcze to coś. A co do czarnobyla to film moim zdaniem bardzo, bardzo średnio, czyli równe 5/10. Film niekręcony w prypeci, ruch kamery moim zdaniem fatalny, ale może to moje odczucie, tak ukazywali te stwory, ze przez caly film musialem domyslac sie czy są to zombie, wampiry czy jakies pieprzone, łyse jaskiniowce, az w koncu skonczylo sie na tym ze nie wiem. Poza tym bohaterowie słabi, a widok pseudo elektrowni razil w oczy, a mimo wszystko dalo sie wytrzymac do konca filmu. Moze z uwagi ze tez jestem fanem stalkera to znioslem. Tak czy inaczej film nienajlepszy, ale sa duzo wieksze gó**a, więc ocena dobra moim zdaniem.