Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55369
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

Czemu reżyser zmienił nazwę miasta to była Prypeć a nie jakas tam Pragwia jak juz podaję takie informację to niech przynajmniej podaję prawdziwe nazwy miast, potem dzieciaki będa gadać, że opuszczone miasto koło Czarnobyla to Pragwia!!!

ocenił(a) film na 4
czarnamamba45

ej mam pytanko czy ten Chris wkońcu umarł bo nie widziałem żeby znależli jego zwłoki. ?

ocenił(a) film na 5
theszymonfilipiak

SPOILER - Lekarze na końcu powiedzieli, że zginęli wszyscy z wyjątkiem tej dziewczyny, poza tym nie wyglądało na to aby miał przeżyć ;P Żadne z nich raczej nie miało szans na przeżycie - jeśli nie zginęliby z rąk czarnobylskich potworków to przez promieniowanie.

inferno_22

Jakie zwierze zaatakowało tych ludzi co byli w samochodzie a potem ich przewrócił ?. Skąd strażnicy się wzięli nagle przy reaktorze ? Dlaczego na koniec filmu ci lekarze wrzucają tą dziewczynę do tych potworów ? Nie zrozumiały jest ten film na koniec.

ocenił(a) film na 5
david565

Na początku wszyscy bohaterowie byli zaatakowani przez psy, później, kiedy w samochodzie została tylko dziewczyna i chłopak zaatakowały ich te potwory. Dziewczynę na końcu wrzucili do tych potworów, bo mówili, że je widziała i nie mogą jej wypuścić. A strażnicy... nie wiem, na początku filmu nie chcieli wpuścić bohaterów, bo miały trwać jakieś prace czy coś w tym stylu, więc być może dlatego nagle pojawili się przy reaktorze.

inferno_22

Ale też dziwne że ci strażnicy przy tym reaktorze tak niby sobie normalnie chodzili, bo nie sądze że mieli tak "super" kombinezony że ich te promieniowanie nie dotkneło. No ale ogólnie film jest ok.

ocenił(a) film na 5
david565

Na pewno w większym lub mniejszym stopniu odczuli promieniowanie. Może nie aż w takim stopniu jak bohaterowie, którzy (jakimś cudem) byli w reaktorze i to bez żadnego zabezpieczenia, ale cały teren w pobliżu nie był bezpieczny, każdy kto się tam znajdował był narażony na promieniowanie i nie dało się tego uniknąć. Z tym że pracować przy reaktorze ktoś musiał mimo wszystko.

ocenił(a) film na 1
czarnamamba45

Film poniżej krytyki jedno wielkie nieporozumienie

ocenił(a) film na 4
czarnamamba45

nie no aż takim nieporozumieniem nie jet no w sumie to żadna rewelacja ale na pewno zasługuje choćby na ocene 4 przyznam szczerze to mi się troche podobał ;) widziałem gorsze dlatego dałem 6/10

ocenił(a) film na 2
czarnamamba45

A oni nie mówili Prypeć? Ja słyszałam Prypeć.

ocenił(a) film na 1
Timur_DRP

Ja również słyszałem Prypeć. Ale wiesz, napisy z torrentów zwiareją słowo Pragwia ;)

ocenił(a) film na 1
cronin35

By może nie dosłyszałam nie będę się kłócić, ale sam fakt film jest do bani !!!