Szczerzę napisze, że film nudny na maksa, koncepcja dobra ale marne wykonanie. Nie polecam, myślałem, że będzie coś fajnego ponieważ tematyka Czarnobyla jest świetna na nakręcenie dobrego horroru .
Zgadzam się! Szło rozbudować fabułę, bo temat jest naprawdę ciekawy. Ale cóż....Widać, że amerykańska produkcja. Film ,,straszy" starą metodą : cisza, cisza i nagle coś wyskakuje zza ściany. Fajny do obejrzenia w czasie strasznej nudy, ale bez rewelacji. Polecam tylko jako ,,obejrzeć i zapomnieć".
Nie rozumiem ludzi, którym ten film się strasznie podobał i w ich opinie był przerazajacy!
Podzielam Twoją opinię. Film co prawda oglądałam w dzień przy zasłoniętych oknach (a nie w nocy żeby spotęgować strach ;) ) ale nie bałam się ani przez sekundę.
Prawie nie było widać tych zmutowanych ludzi, góra przez minutę w całym filmie.
A poza tym bohaterowie ciągle przed czymś uciekali :P
Ja oglądałam w kinie. Nie ma to jak środy w Orange :D A co do zmutowanych ludzi, to według mnie byli podejrzanie dziwni :p
W kinie przynajmniej jest ciemno :D [SPOILER] i jakby bali się światła i świeżego powietrza, poruszali się tylko w ciemnych budynkach :)
[SPOJLER]Może się bali, że się bardziej zmutują ;p, w kinie nie było aż tak ciemno, bo przede mną siedziała jakaś dziunia w białej mini i cały czas pisała coś na telefonie, no i gadała do swojego chłopaka (chyba) jaki to ten film jest przerażający. I przy każdej ,,strasznej' scenie piszczała. Po prostu porażka.
Możliwe, ze dlatego nie wychodzili ;D Dziuni współczuję i to może przez Nią, przez to Jej rozpraszanie Cię nie bałaś się? xD
Tak debilnego filmu dawno nie widziałem.Zakończenie bezsensowne SPOJLER Dlaczego ta babka na końcu została zabita przez tych mutantów i kim byli ci lekarze?
[SPOILER] Mnie najbardziej zastanawia fakt po co tych ludzi tam utrzymywali. Trzeba było pozabijać czy coś :P a babka została zabita żeby nikomu nie wygadała o tym, że są tam te mutanty ;)
Utrzymywali ich przy życiu żeby mieć z czego film nakręcić. Bo jakby bohaterowie przyjechali, a tam nic, to by lipa była xD