Właśnie skończyłem oglądać, film raczej słaby miejscami co prawda ma niezły klimat ale straszy w dwóch może trzech scenach, ogólnie uważam że zmarnowali potencjał miejsca jakim jest czarnobyl. 3/10
zmarnowany potencjał i b.słaba gra aktorska. pomysł na film dobry (jednak fabuła słaba, zero zwrotów akcji itp.), ale realizacja leży i zabrakło też tego czegoś. wiem, że to kino f.footage, ale i w tej dziedzinie trzeba się postarać. bardzo mnie boli, że Oren Peli, który brał udział w tym przedsięwzięciu, pozwolił na wydanie czegoś tak słabego. osobiście spodziewałem się czegoś lepszego, czekałem na ten film, a tu takie coś, no trudno
dokładnie jak zobaczyłem pierwsze zapowiedzi to pomyślałem o w końcu jakiś niezły horror a tu taki gniot
Dla mnie filmik był całkiem całkiem. Co prawda to nie jest to majstersztyk wśród horrorów, ale na 7 zasługuje. Najlepszy zdecydowanie był klimat. Człowiek się strachał najbarziej samymy odgłosami, bo tych mutantów to nie było za wiele. M.in.:Duży misiek, i kilka kundli(Owczarków)pffffff...żaaalllll