jestem pewien, że będzie słabizna niczym paranormal activity czy REC ale i tak chętnie
obejrzę i pokręcę sobie bekę
Paranormal Activity słabizna? Chyba kpisz. A jaki według ciebie by był lepszy film 'ręce, nogi mózg na ścianie? Pfff -,- I nie wiem z czego jest tu kręcić 'bekę'.
nie zwracaj na takich uwagi ci piszą że dany film będzie "słabizną, niczym (tutaj wymienia dobre produkcje filmowe)" Są to prowokatorzy którzy chcą zwrócić na siebie uwagę ^^
Gościu, nie wiem jak PA może się podobać, film był strasznie nudny, prześcieradło zawisło w powietrzu - NO NAPRAWDĘ NAJLEPSZA SCENA FILMU, ROBI WRAŻENIE JAK CHOLERA. Dobry to był np. "shutter"
"jestem pewnien, że będzie słabizna"... o popatrz, jeszcze nie widziałeś, a oceniasz... ja widziałam i uważam film na świetny, i, szczerze mówiąc, nie widziałam żadnego powodu "do beki"
Oceniłaś "Salę Samobójców" na dychę a "nigdy w życiu" na 9 więc nie możesz się wypowiadać
nigdy w życiu to najlepsza polska komedia i widziałam ją tysiąc razy i zaraz zmienię na dychę! mimo wszystko to zabawe, że oceniach czarnobyl to zwiastunie lol
Widzę tutaj podobne gusta filmowe mamy ;D Ale nie spisuj tego filmu od razu na porażkę, może jednak czymś nas zaskoczy, chociaż po tych filmach które oglądałeś bedzie ciężko o zszokowanie ;) a co do paranormal activity to syf straszny, ale REC nie był najgorszy. Pozdrawiam
film jest ok, chciaz osobom, ktore malo wiedza o Czarnobylu, moze powstac nieciekawy obraz tegoz miasta ;p
Czyli skoro fanowi takich filmów jak: Ludzka stonoga 2, Salo, sado...coś tam i Srpski film (które są dla mnie kwintesencją filmowych dewiacji) się nie podoba to jest nadzieja że będzie normalny klasyczny horror (z fabułą zamiast sieczki tzw gore).
Pozdro ja tam obejrzę :)