Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55369
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

tylko gimbusom które oglądają ścierwa typu ring się może nie podobać

ocenił(a) film na 4
wilk_dexter

dobry żart

ocenił(a) film na 8
wilk_dexter

Popieram mimo że jest w nim dużo fantastyki to film jest na prawdę bardzo dobry,trzyma w napięciu do ostatniej minuty,jak dla mnie bardzo przyjemnie się ogląda i nie przynudza polecam tylko trollom się może nie podobać;D

ocenił(a) film na 2
jazdowicz2666

1 akcja, która u mnie spięła poślady. Bać się nie było czego, chyba, że ktoś się boi psów czy niedźwiedzi. Tragedia ogółem.

ocenił(a) film na 8
xwodanx

No ciekawe jak byś był na miejscu tych bohaterów,w tym ponurym miejscu,to tych zmutowanych psów byś się nie styrał,albo jak by ci za rogu od razu taki niedźwiedź wyskoczył,byś się zesrał ze strachu;D.Oglądając wiadomo że się aż tak nie wystraszysz ale patrzeć na film trzeba się wczuć,w role bohaterów,i od razu inne wrażenia są;)

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

ale patrząc******

ocenił(a) film na 2
jazdowicz2666

Klimat filmu nie pozwalał mi się wczuć. Szczególnie, że bardzo interesuję się Ukrainą i moje studia są związane z tym krajem, a akcja w Kijowie już mnie wybiła z rytmu wczuwania się. Goście na ulicy w Kijowie mówiący z po rosyjsku z wymową Czernichowską. Coś nie pasuje.

ocenił(a) film na 2
xwodanx

A takich momentów było więcej.

ocenił(a) film na 8
xwodanx

Eee ja tam na takie drobnostki jak wymowa nie zwracam większej uwagi,ważne żeby film był ciekawie pokazany,i miał klimat.

jazdowicz2666

Film był w miare okey, ale jak można napisać że "świetny"? Jest w nim co prawda mniej idiotycznych zachowań niż w np takich genialnych produkcjach jak Droga bez powrotu 4 czy 5 ale nie może mieć większej oceny niż 6, ew 6,5.

użytkownik usunięty
wilk_dexter

Jak dla mnie jest to zmarnowany budżet. Film może przestraszyłby czteroletnie dziecko. Z resztą i tak nie spodziewałam się inteligentnego tworu, dorównuje takiej szmirze, jak "Paranormal activity". Ponadto robienie sensacji z ludzkiej tragedii jest dla mnie totalnym brakiem kultury i empatii. Jest to dla mnie również drażliwy temat, ponieważ interesuję się Europą Wschodnią. "Czarnobylskie dzienniki"... odradzam. Pójście na maraton, w repertuarze którego będzie ten film tylko za dopłatą kina/producenta.