Czarnobyl. Reaktor strachu

Chernobyl Diaries
2012
4,7 55 tys. ocen
4,7 10 1 55371
4,1 9 krytyków
Czarnobyl. Reaktor strachu
powrót do forum filmu Czarnobyl. Reaktor strachu

beznadziejny

ocenił(a) film na 1

szkoda czasu, osobiście odradzam oglądania tego czegoś bo nawet tego filmem nie można nazwać.

użytkownik usunięty
John__Locke

EEE!!! Przesadzasz. Podobał mi się filmik, i chyba nie powiesz, że zakończenie było głupie. Racja było okrutne, ale fajne! Ja filmik polecam i osobiście utożsamiam się z tą mniejszością, która też poleca filmik.

Zakończenie było banalne, strasznie "oklepane", a nie głupie, w stylu jakie jakie widziałem w dziesiątkach innych tego typu filmach. Jeżeli komuś się podobało, to znaczy że jeszcze mało oglądał filmów.

użytkownik usunięty
MaksDamage

Możliwe, że mało oglądałem filmów. A co masz na myśli, że było oklepane? Przecież pięknie ją tam wykończyli...

Oklepane tzn. że motyw był już wielokrotnie stosowany w różnych filmach: grupka wesolutkich i seksownych panienek i chłopaczków wybiera się w jakąś podróż po czym wszyscy biegają, krzyczą i uciekają przed czymś, po kolei giną, a na końcu jedna uratowana jakimś cudem osoba jednak i tak ginie. Nudna fabuła, bo już nie raz i nie dwa razy widziałem podobną.

użytkownik usunięty
MaksDamage

No to fajnie. Powiem tak ja nie widziałem wiele takich filmów, więc mi to nawet pasuje. Lubię takie filmy, i doceniam ten szczególnie za to, że pozbawiony był intymnych scen i głupkowatych erotycznych wątków. Po prostu pokazane są tutaj rozpaczliwe zmagania grupy młodych ludzi. A szczególnie intrygujące są losy dwóch ostatnich bohaterów, którzy mimo, że wyszli cało z demonicznego reaktora, zostają bez cienia wątpliwości zamordowani, przez ludzi. To jest intrygujące. Ich wielkie starania poszły na nic, potraktowano ich jak śmieci...