Gdyby nie to, wylaczylbym film od razu. Wiele jest horrorow, ktore staraja sie byc dobre, ale nie wychodzi im to i na dodatek wcale nie sa smieszne. Tymczasem tu mozna sie posmiac, chociaz pewnie zamierzenia scenarzysty byly zupelnie inne. Nie wiadomo:) Film zapewne kierowany byl po prostu do mlodszej widowni.
Najlepszy tekst: "zepsuta smietana i koń spocony o poranku":):):) Mozna pasc ze smiechu!
Zabawnym jest to co napisałeś.
Ogromnie mnie ciekawi skąd te rewalcje że ten film był kierowany do "młodszego" widza? Co ty wiesz o zamierzeniach scenarzysty , notabene jednego z najlepszych.
Widać że zbytnio film do ciebie nie dotarł, cóż znam różnych zwyrodnialców.
Siedzenie w kinie z ludźmi którzy nie umieją sklecić zdania ponad "zajefajne k****a , je***na mać , musisz zluukać ten tegez" nie jest nadzwyczaj przyjemnym doświadczeniem. Z takich tekstów to ja dopiero się śmieję.
Ale żeby nie tak offtopowo , czego się chłopcze spodziewałeś ? Trupa konia rozwieszonego barwnie na 18-tu hakach z łańcuchami (świetny dowód na obecność czarnej magii , nie uważasz ?). Widać że twój zasób wiedzy ogranicza się niestety do bajki o czerwonym kapturku gdzie Wilki mówią ,no i bajki o Jasiu i Małgosi. Niestety , tutaj nie ma chatki z piernika.
Nie potrafiłem się powstrzymać od kpiny.
Nie potrafiles sie powstrzymac od kpiny? Czyli sam przyznajesz, ze szukasz powodu do klotni. Napisze tylko raz i odpisuj sobie co chcesz, nie obchodza mnie prowokatorzy, ktorzy nie potrafia dyskutowac o filmie, tylko obrazac innych.
1. Dlaczego skierowany do "mlodszego" widza? Jesli Tobie sie podobal i wedlug Ciebie, to powazny film, to pewnie masz 15 lat albo na tym wieku mniej wiecej sie zatrzymales. Kazdy czlowiek, ktory ma choc odrobine inteligencji, stwierdzi w ciagu pieciu minut, ze film jest niepowazny.
2. Nie wiem jakie byly zamierzenia scenarzysty. Napisalem przeciez "zapewne". Czytaj uwaznie, a pozniej sie czepiaj.
3. Notabene jednego z najlepszych? A ktory jego scenariusz zaliczasz do wybitnych? Wodny Swiat? G.I. Jane? Zarty sie Ciebie trzymaja.
4. Rzeczywiscie film do mnie nie dotarl. A do Ciebie? Zrozumiales przekaz? Bohater uratowal swiat przed zaglada? Haha. Moze wyszukales jakies ukryte znaczenie? Alegorie, przenosnie? Gratuluje.
5. Znasz roznych zwyrodnialcow? To pewnie przez nich straciles kontakt z rzeczywistoscia.
6. Nie uzywam przeklenstw. A co do przyjemnosci ze spedzania czasu w kinie z idiotami, to kazdy mial chyba takie doswiadczenie i szczerze Tobie wspolczuje. Mnie takie teksty nie smiesza. Szkoda, za tylu jest ludzi na swiecie, ktorzy posluguja sie takim jezykiem, a na dodatek chodza do kina i przeszkadzaja innym.
7. Chlopcem bylem jakiem mialem nascie lat.
8. Otoz to. Trup konia wygladalby lepiej niz tekst o smietanie i pocie konia. To jest dopiero idealny dowod na obecnosc magii!
9. Nie wiem w jaki sposob mozesz stwierdzic jaki jest moj zasob wiedzy na podstawie paru zdan na temat glupiego filmu. Przykro mi, moze jestem laikiem, ale bajki o Jasiu i Malgosi nie znam:/