jeżeli filmu nie widziałes to go nie oceniaj, jasnowidzem nie jesteś nie wiesz co będzie po wyłączeniu filmu
Hahaha nie ma to,jak przypisywac komus lat, a nie ma sie pojecia ile w rzeczywistosci ma.
Ja sie nie musze bronic przed niczym. Ty zmieniles temat zamieniajac sie w jasnowidza mowiac ile mam niby lat.
Gdybyś obejrzał do końca, zauważył byś adnotację, że to nie jest film dla gejów. Stąd być może twoje rozczarowanie.
dzieckiem jestes ty, zważywszy na poziom twoich wypocin i to jak sie tu z ciebie wszyscy smieja.
masz problem z czytaniem ze zrozumienie to juz nie moja wina, ale jakos dziwne, ze tutaj kazdy ciebie jedzie :)
Nawet nie próbuj z tym osobnikiem dyskutować, posiada kilka kont na filmwebie i gdzie tylko można ośmiesza się. Nawet nie wiadomo, czy to chłop czy baba.
-funkadelic
-killafornia
-kiki_zjada_guziki
-black_bastard
-pasikonik1977
ja oglądałem do końca i rzeczywiście film jest trochę nudny, czegoś zabrakło, poza tem te poczucie wyższości Jankesów w Japonii i tamtejsza policja, nader niemrawa jak na sprytnych Amerykanów,nie dość że nie znających japońskiego i miotających się tu i tam to jeszcze popełniających zabawne/katastrofalne błędy