PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=729157}

Czarownica: Bajka ludowa z Nowej Anglii

The VVitch: A New-England Folktale
2015
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84315
7,6 80 krytyków
Czarownica: Bajka ludowa z Nowej Anglii
powrót do forum filmu Czarownica: Bajka ludowa z Nowej Anglii

Dobry film

ocenił(a) film na 6

Dobrze zrobiony, mroczny film. Nie jestem fanem horrorów, ale ten film zrobił na mnie wrażenie. Dobra gra aktorska, dobra muzyka i scenografia. Po tym filmie może się odechcieć spaceru do lasu.

ocenił(a) film na 9
ChrisKrasz

To dlaczego tak niska ocena? Z Twojego opisu wynika, że ten film zrobił wrażenie na Tobie mimo, że takich filmów nie lubisz. To z miejsca powinieneś za samo to dać mu 7. A dodałeś jeszcze coś o dobrej grze aktorów ,scenografii i muzyce. Na koniec że bałbyś się po nim iść do lasu. Widząc ten opis myślałbym że dałeś mu minimum 9. curwa, zaniżacie oceny filmów które się wam podobają? Nie ogarniam tych ocen. Ktoś potem odwleka oglądanie filmu bo ma ocenę 6 na 10. Bez obrazy, ale curwa tego nie ogarniam.

ocenił(a) film na 6
borik

Moja ocena filmu to 6 = Niezły.Nie uważam że był dobry. Nie uważam też ze był zły, kiepski, lub taki sobie. Nie zaniżam. Po prostu tak uważam. Wystarczy zobaczyć jakie oceny dałem innym filmom.

ocenił(a) film na 9
ChrisKrasz

,,Wystarczy zobaczyć jakie oceny dałem innym filmom.''- powinienem od tego zacząć. Bo nie dość że zaniżasz oceny dobrych filmów to równocześnie zawyżasz oceny przeciętnych. Wiem wiem o gustach się nie dyskutuje :)

ocenił(a) film na 6
borik

Przepraszam jeśli uraziłem. Nie oceniam Twojego gustu. Zobaczyłem na Twoim profilu jakie filmy najwyżej oceniasz. Tylko jeden uważam za arcydzieło, to Broken Flowers. Ani Django, ani Bękarty Wojny mi sie nie podobały. Wcale . No ale trudno. Przecież po to jest tyle filmów żeby dla kazdego coś fajnego było... Pozdrawiam :-)