czy ktos oprocz mnie zorietowal sie ze w filmie jest maly blad? tzn. w kregielni Bonus narzeka ze akcja ma byc 13stego na co Linda mowi: "ale nie piątek, nie przesadzaj" a kiedy ekipa wjezdza na parking w radiu prezenter mowi: "mamy piatek trzynastego" (?)
też zwróciłem na to uwagę ... no i dziwne, a film nie rewelacyjny, nie wybitny, niebardzo dobry, ale spoko i można do niego wracać
Ej a moze nie pomysleliscie z Dżoker nie skapowal ze to piatek a bonus go nie poprawil??? czepiacie sie nawet nie przemyslac.
nie emocjonujcie się tak:) obraz dobry nie jako film, ale jako niewyczerpany zasób kultowych haseł:)
"-Czyli powiedzenie NIE GRASZ-NIE WYGRASZ traci tutaj sens??
-Traci go k***a bezapelacyjnie!!" ;)
trudno to uznać za błąd, gdyż do końca nie wiadomo o co chodziło reżyserowi, mogło byc tak że to Bonus dopiero na parkingu załapał iż jest piątek, a równie dobrze mógł to wiedzieć wcześniej ale bał się sprzeciwić,
ja natomiast zastanowiłabym się nad sceną w sklepie zoologicznym, gdy bonus trzyma guzik dopóki nie zobaczy łysego gościa, Fifi był łysy więc jaki sens miało ściąganie peruki sprzedawcy?
tego nie mogę zrozumieć
Fifi był łysy dlatego bo chciał być łysy, nie wyłysiał, tylko sobie ogolił głowe, to duza różnica :]