PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708926}

Czas wymierania

Extinction
2015
5,8 11 tys. ocen
5,8 10 1 10768
6,6 5 krytyków
Czas wymierania
powrót do forum filmu Czas wymierania

2 pytania

ocenił(a) film na 6

1. Dlaczego zima? Czy dlatego, że może ludzie użyli atomówek i stąd wzięła się nuklearna zima czy może jest jakieś inne wytłumaczenie?
2. Gdzie Oni dotarli na końcu? Czy to była jakaś większa "osada"?

ocenił(a) film na 3
WesleY

Jedno z ostatnich zdań wszystko wyjaśnia. To zarazem genialna pointa i świetne przesłanie. Ten typo co się poświęcił mówi do dziewczynki: "pamiętaj, żeby choćby nie wiem co codziennie myć zęby".
Po tym zdaniu stało się już 100% jasne, że to, albo parodia gatunku, albo debilny film bez sensu, napisany przez idiotę. Argumentów przemawiających za tym pierwszym w necie nie znalazłem, tak więc rozwiązanie nasuwa się samo.

ocenił(a) film na 8
DeGreZet

Tak ciężko zrozumieć ze sąsiad chciał wyznać dziewczynce prawdę ale zdecydował nie psuć jej światopoglądu i palnął byle głupotę żeby się już wycofać? Trzeba być imbecylem żeby tego nie zauważyć i myśleć ze reżyser sobie robił jaja hehe ale dialog głupi tutaj dałem nikt może nie zauważy

ocenił(a) film na 3
Piotreek100

Sory, ale aż sobie sprawdziłem oceny tego syfu, żeby upewnić się, czy aby na pewno się nie pomyliłem... https://www.rottentomatoes.com/m/extinction_2015/
Nie wiem kto tu teraz wychodzi na imbecyla.

ocenił(a) film na 8
DeGreZet

Nie wiem co średnia ocena na rotten tomatoes zmienia w kwestii niezrozumienia scenariusza

ocenił(a) film na 3
Piotreek100

Na szczęście ja wiem co dopisywanie sobie głębokich ideologii do crapiastych filmów ma do średniej ocen.

ocenił(a) film na 8
DeGreZet

Głęboka ideologia? Wiesz w ogóle czym jest ideologia? XD Zajrzyj do słownika proszę

ocenił(a) film na 3
Piotreek100

Przeczytaj mój komentarz jeszcze raz, albo 3, albo ile ci tam trzeba, żeby zrozumieć średnio złożone zdanie.

ocenił(a) film na 3
WesleY

1. Kto wie czy nie doszło do zrzucenia atomówek, bo ten zachód i wschód słońca był wyjątkowo nieziemski.
2. To były ruiny miasta, czy zamieszkane, to kwestia otwarta.

ocenił(a) film na 3
acidity

To by miało sens. Podczas jednego ze wschodów słońca Jack mówi do Patricka coś w stylu "dawno tego nie było widać" zy coś w ten deseń. Oczywiście może to być nadinterpretacja :)