PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708926}

Czas wymierania

Extinction
2015
5,8 11 tys. ocen
5,8 10 1 10768
6,6 5 krytyków
Czas wymierania
powrót do forum filmu Czas wymierania

"Muszę ci coś powiedzieć. Bez względu na wszystko... Bez względu na to, co się stanie... ZAWSZE MYJ ZĘBY PRZED PÓJŚCIEM SPAĆ!" Hahahahah :D Ta scena mnie rozwaliła i przypomniała o tym, żeby nie brać do końca serio tego filmu. Dobry tego typu film to "I am a legend". Tam wszystko się klei. Tutaj nie o taki solidny film chodziło. Słabe zabezpieczenia przed zombiakami, furtki pozostawione otwarte w co drugiej scenie... Nie tak ludzie by się w takich przypadkach zachowywali. Skąd zaraza? Skąd kobitka w środku miasta? Oj dziura fabularna na dziurze, ale cóż. Napięcie było, akcja była, wątek miłosny i dramatyczny też. Reżyseria całkiem przyzwoita, aktorstwo, tu gorzej, ale nie narzekajmy, było w miarę :) Ja tam szósteczkę mogę dać.

ocenił(a) film na 7
Michael_Frost

Żeby nie brać filmu na serio? To była jedna z najsmutniejszych scen. Ojciec dziewięć lat żył tuż obok córki, ale z miłości, by nie rujnować jej życia, wolał na koniec powiedzieć jakiekolwiek błahe słowa pożegnania niż wyznać prawdę. Nie widzę tu nic śmiesznego.

ocenił(a) film na 4
injustice

No dokładnie ja też tak odebrałem tę scenę,generalnie film broni się właśnie w takich scenach bo gdy już dochodzi do scen akcji z udziałem zombiaków to jest niestety kiszka już sam początek atak na autobus potrafi z lekka zniesmaczyć...