PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708926}

Czas wymierania

Extinction
2015
5,8 11 tys. ocen
5,8 10 1 10769
6,6 5 krytyków
Czas wymierania
powrót do forum filmu Czas wymierania

...do obejrzenia na raz. Ani toto ziębi, ani grzeje, da się bez większych odruchów wymiotnych przełknąć.

whitlow

zamknij jape

ocenił(a) film na 5
KAMILLO2020

Bo co?

Przeciągnięta przynudnawa fabuła. Obowiązkowa heroiczna akcja amerykanckiego gieroja i hepi end na koniec. Standard. Że się tak wyrażę poetycko, kiełbasa z musztardą i chlebem holyłudu.

I ofkoz 9 lat po zagładzie cywilizacji obowiązkowe płatki z mleczkiem na śniadanko, bo jakżeby inaczej. Wszystko może dupnąć, ale cziriosy z mleczkiem z kartona to musowo, że będą.

Jak chcesz se dobrą obyczajówke z zombie obejrzeć to polecam jedynkę 28 dni później, albo serial walking dead.

Pzdr.

whitlow

spi3rdalaj ogladac Dr Jekyll i Mr Hyde :)

ocenił(a) film na 5
KAMILLO2020

O, widzę, że sie wysiliłeś i luknąłeś co mam w najwyżej ocenianych. Może i spi3rdole i obejrzę jak mnie najdzie chęć.

Ale tylko wtedy. Bo Ty mój Drogi niczego mi kazać, ani zabronić nie możesz.
Pzdr.

ocenił(a) film na 6
whitlow

Zgadzam się,samobójcza akcja głównego bohatera zrobiona była na siłę. Aż zle się na to patrzyło.
Co do płatków z pudełka...no cóż,bohaterowie jedli co im wpadło w ręce. A że w tym kraju,w każdym domu płatki to obowiązkowe śniadanie....
Za dużo w filmie było błędów logicznych i niezrozumiałych zachowań bohaterów. Mimo to klimat był i bardzo podobała mi się rola Matthew Foxa. 6/10