Według mnie film ma ciekawą fabułę, wzbudza emocje... Współczucie do tragedii jaka spotkała głównych bohaterów, sympatie do ich osobowości.
Fakt, oczekując kina akcji w stylu "Niezniszczalni" nie doświadczymy niezapomnianych wrażeń, lecz patrząc na film jako dramat z elementami akcji i fajną fabułą może się spodobać tak jak mnie.
Niektórzy piszą, że Colin Farrell zagrał kiepsko, ale według mnie tak miała wyglądać jego postać właśnie, więc po prostu zrobił co do niego należało.
Znakomita rola Noomi Rapace jest "wisienką na torcie" w tej projekcji.
Zachęcam do obejrzenia filmu i przychylnych ocen, ponieważ w pełni na to zasługuje.
Podpisuję się pod tą oceną, naprawdę dopracowany scenariusz i świetnie wyreżyserowana historia dopracowana w najmniejszych szczególikach, niby prosty, oklepany pomysł na film, zemsta, ale tym razem ukazany w wyjątkowo oryginalny sposób. Aktorstwo na wysokim poziomie plus dobra muzyka, to wszystko daje na prawdę kawałek rewelacyjnego kina, ze zdecydowanie za niską oceną na FW. Ode mnie również w pełni zasłużona 9. Pozdrawiam i polecam :)
Zgadzam sie w pelnej rozciaglosci z opinia zalozyciela tegoz tematu.Lubie filmy gdzie jest dobra muzyka lub innym razem niezle dialogi czy sprawnyy scenariusz. A wlasnie tu mialem to wszystko.Nie mam pytan i polecam...
Również uważam że film dobry. Mimo że sporo podobnych było, jest i zapewne będzie, to ten uważam za udany. Osobom doszukującym się bóg wie czego jak zwykle będą na Nie.