Pomimo tylu wspaniałych nazwisk,aktorów i reżysera wieje nudą,mielizna scenariuszowa- tysiące razy to widzieliśmy.......żenująca porażka Wymana i Opleva. Dziwi mnie fakt że ISABELLE HUPPERT zagrała w tym mega-kiczu,badziewiu. Nie polecam. Banał za banałem i tak do końca filmu !!! NO NIESTETY zmarnowany czas.....
z PEWNOŚCIĄ JEŚLI TAk mówisz !!!!!! smakoszu kina,gustu i smaku. Oglądaj dalej tego typu paszchwile i ciesz się życiem. AMATORZE kina kiczu !
banałem to jest jak ktos sam sobie robi zdjecie do lustra, jak w twoim przypadku ;]
Bardzo pouczające wpędziłem się w kompleksy, Boże żałuje tego czynu,jestem skończony,co ja zrobiłem..? Ta strona poświęcona jest komentarzom filmu a nie zdjęc.....a jeśli chodzi o film to jest takim banałem jak Twój komentarz. Nic nie na siłę bo niewiele ci z tego wychodzi ! Więcej na temat. To tyle w tym temacie wytrawny smakoszu kina....
banalne sa twoje wypowiedzi, nie masz argumentow a pierdzielisz jakies shity. Podaj mi przyklad tcyh banalow w tym filmie i tysięcy razy juz ich powielamych w innych filmach, czekam. Moj komentarz nie byl banalny bo jakos za bardzo cie dotknal ;]