PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639558}

Czas zemsty

Dead Man Down
2013
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 26005
6,1 10 krytyków
Czas zemsty
powrót do forum filmu Czas zemsty

Pomimo tylu wspaniałych nazwisk,aktorów i reżysera wieje nudą,mielizna scenariuszowa- tysiące razy to widzieliśmy.......żenująca porażka Wymana i Opleva. Dziwi mnie fakt że ISABELLE HUPPERT zagrała w tym mega-kiczu,badziewiu. Nie polecam. Banał za banałem i tak do końca filmu !!! NO NIESTETY zmarnowany czas.....

ocenił(a) film na 10
orlando199

SCHEMAT OWSZEM,ALE SYNKU WYKONANIE TO JEST BEZBŁĘDNE!!!

lupus198116

z PEWNOŚCIĄ JEŚLI TAk mówisz !!!!!! smakoszu kina,gustu i smaku. Oglądaj dalej tego typu paszchwile i ciesz się życiem. AMATORZE kina kiczu !

ocenił(a) film na 7
orlando199

banałem to jest jak ktos sam sobie robi zdjecie do lustra, jak w twoim przypadku ;]

black_bastard

Bardzo pouczające wpędziłem się w kompleksy, Boże żałuje tego czynu,jestem skończony,co ja zrobiłem..? Ta strona poświęcona jest komentarzom filmu a nie zdjęc.....a jeśli chodzi o film to jest takim banałem jak Twój komentarz. Nic nie na siłę bo niewiele ci z tego wychodzi ! Więcej na temat. To tyle w tym temacie wytrawny smakoszu kina....

ocenił(a) film na 7
orlando199

banalne sa twoje wypowiedzi, nie masz argumentow a pierdzielisz jakies shity. Podaj mi przyklad tcyh banalow w tym filmie i tysięcy razy juz ich powielamych w innych filmach, czekam. Moj komentarz nie byl banalny bo jakos za bardzo cie dotknal ;]

black_bastard

Nie chce mi się z Tobą rozmawiac ! Wydaje mi się to BANALNE !!!

ocenił(a) film na 7
orlando199

banalny to masz łeb

black_bastard

Nie wiele masz do powiedzenia- PUSTACZKU !

ocenił(a) film na 7
orlando199

potrzeba ci bylo ponad 4 miesiecy, zeby odpisac w tak prymitywny sposob, twe lico nieskalane jest myślą widocznie :)