Możecie mnie sobie oceniać, jak chcecie - nie dbam o to, ale dla takiego skur..., jak ten Hank Grotowski nie szkoda byłoby mi nawet 2 magazynków, by wpakować mu w ten jego pusty wielki rasistowski łeb ! Takie gnidy, jak on należy eliminować. Żeby nie było - wiem, że Grotowski to tylko rola, ale chodzi mi tutaj również o analogię do prawdziwych, ale postępujących i myślących podobnie do niego ludzi ! Dla rasizmu i antysemityzmu w moim światopoglądzie szacunku i zrozumienia nigdy nie było, nie ma i nigdy nie będzie ! Myśli, że taki z niego twardziel, a to kawał skur... jest a nie twardziel. Ech... chyba nazbyt identyfikuje się z filmami, bo po obejrzeniu Zielonej Mili miałem to samo odczucie. Jako, że jestem właśnie w trakcie oglądania (wybrałem ten film z chorego zboczenia :) fascynacją filmami dotyczącymi i obrazującymi kary śmierci - zaznaczam - jestem zdrowy na umyśle) tego filmu to stwierdzam, że warto się było na niego zdecydować.
...a ja powiadam:OGLĄDNIJ...!!!Warto...nie tylko dla pana Clinta,ale dla zmian jakie potrafią zajść w człowieku...
To chyba nie oglądałeś tego filmu, bo głupoty wypisujesz. Hank pomógł przecież i Letici i jej synowi. A swoją drogą w czym nienawiść do rasistów i życzenie im śmierci jest lepsza od nienawiści na tle rasowym?
Oceniaj sobie, jak chcesz - serdecznie głęboko to mam. To, że twoim zdaniem wypisuję głupoty - opinia takiego (i podobnych), jak ty "autorytetu" obchodzi mnie tyleż, co ty sam. 
Oglądałem ten film, a to, że tobie, znawco z Bożej łaski, wydaje się inaczej to już twój problem, bo ja takich "znafcóf" jak ty mam za nic.