szczyt masochizmu? oglądać ten film będąc na diecie :P mimo wszystko baaardzo mi się podobał. urocza historia, sama przyjemność :)
Haha, zgadzam się! Nie można go nie lubić. Klimat Francji, rewelacyjna obsada i fabuła. Poza tym: Jest Johnny- jest czekolada ; )
ślinka cieknie na myśl o takich pysznościach...Muzyka, aktorzy, miejsce w jakim rozgrywa się akcja i oczywiście tytułowa czekolada wprowadzają nas w niezwykły klimat Francji. Moim zdaniem film jest rewelacyjny, poruszający wiele ciężkich tematów w lekki sposób. Jest w tym oczywiście troszkę naiwności, bohaterowie zmieniają się nie do poznania, a na ich twarzach od tej pory gości uśmiech, ale czy to nie tego oczekujemy od kina? Wprowadzenia nas do świata magicznego, troszkę zaczarowanego, a przede wszystkim dobrego...??
Polecam
Nooo, ja oglądając ten film, musiałem wyskoczyć z pracy i dosłownie pobiec po coś czekoladowego... Jedyna rzecz jaką udało mi się szybko dorwać to był Grzesiek czekoladowy :D i tak smakował inaczej oglądając ten film :P