Czekolada

Chocolat
2000
7,4 220 tys. ocen
7,4 10 1 219581
7,0 37 krytyków
Czekolada
powrót do forum filmu Czekolada

Znalazłam takie zdjęcie z filmu -) http://film.wp.pl/f/foto/01/chocolat10.jpg [film.wp.pl/f/foto/01/ch...] , tylko że jakoś nie mogę sobie przypomniec, żeby ono było w którymkolwiek momencie. Chyba, że jestem ślepa. Albo mam jakiś wybrakowany film... :/

kajka_3

Ta scena była na pewno, jeszcze pamietam jak sie przy niej rozpływałam....
To było pod namiotem na łodzi, chyba po jakiejś zabawie.

użytkownik usunięty
Skarled

Ja zanim obejrzałam film widziałam to zdjęcie, ale mimo to jakoś ta scena nie wpadła mi w oko, tzn scenę na łodzi pamiętam, ale tego ujęcia - nie. Może było bardzo krótko, nie wiem, gdy znajdę czas, może obejrzę jeszcze raz, żeby to zobaczyć ;).

przed chwila obejrzalem film i na pewno nie było w nim takiej sceny, tzn nie bylo takiego ujecia, bo sama scena "łóżkowa" na łodzi była.

leon_12

Może faktycznie jej nie było, albo wersja którą oglądałaś była skrócona.

kajka_3

A może to tylko takie zdjęcie do filmu, jakie zwykle robią? ;)

ocenił(a) film na 10
kajka_3

ja mam takie na okładce dvd.
widocznie to nie jest z filmu, a tak o(:

ocenił(a) film na 10
kajka_3

Ten moment jest nawet na zwiastunie filmowym. Jak widać do filmu ucięli :( Jak zawsze, muszą poucinać najciekawsze momenty. A szkoda, bo scena "łóżkowa" w filmie jest praktycznie niepokazana. Widocznie właśnie ją usunęli...

ocenił(a) film na 10
kajka_3

o, tej sceny na pewno nie było. przed chwilą skończyłam oglądać film i z pewnością gdyby takowa się pojawiła zapamiętałabym ją ze wszystkimi szczegółami ;) no cóż.. można tylko pozazdrościć juliette..

BlackCat

ja przed chwilą skonczyłąm oglądac.. i niestety... sceny również nie zauważyłam :/

ocenił(a) film na 9
BlackCat

Dziwna sprawa. Przed chwilą obejrzałam zwiastun tego filmu i są tam trzy urywki (a może i więcej), których ja w filmie nie widziałam...

ocenił(a) film na 10
kajka_3

ehh ta cenzura :D najleprzych kawałków pozbywają człowieka ;)

Green_7

Ja też widziałam ten moment na zdjątku i w zwiastunie, ale niestety nie ma go w filmie :/ Zawsze pozbawią człowieka odrobiny przyjemności :(