Czekolada

Chocolat
2000
7,4 220 tys. ocen
7,4 10 1 219581
7,0 37 krytyków
Czekolada
powrót do forum filmu Czekolada

słodko.

ocenił(a) film na 7

nie polecam dla osób na diecie :). pędzę zjeść tabliczkę! Johnny trochę dla przyciągnięcia widzów umieszczony na plakacie, ale w tym krótkim czasie i tak wyglądał zabójczo przystojnie! film radosny, przynudził całe 5 minut, czyli... jak dla mnie naprawdę dobry!!!

ocenił(a) film na 5
dancewithangel

Myślałam, że trochę więcej będzie Johnny'ego w tym filmie :P Obejrzałam "Czekolade" tylko ze względu na niego i troche się zawiodłam. Zanim pojawił się Depp poszłam z nudów umyć zęby xDDD

ocenił(a) film na 8
XxChocolateFactoryxX

racja, coś późno się pojawił ;P ale dla takiego superfana takie czekanie może być ekscytujące ;P "kiedy ten Depp, kiedy ten Depp iiii ooo w końcu no no yeah ojejuś jakie ciachoo !!" jeśli wiesz o co mi chodzi ;P czekanie czasem się opłaca ;P pzdr

ocenił(a) film na 5
millcia

Masz wrażenie, że zaraz będzie scena, w której pojawi się Johnny. Myslisz sobie "Boże, zaraz będzie o matko...o matko..." xD A tu dupa trzeba dalej czekać xDD Ale watro było troche poczakać, bo jak zwykle był super :))

ocenił(a) film na 8
XxChocolateFactoryxX

Bez przesady, film byl apetyczny i bez Deppa, to chyba jakas paranoja zakochanych ^^
Lekki miły i przyjemny

ocenił(a) film na 8
Whisky_

ja nie mówię że lubię ten film tylko ze względu na Deppa.. Cały film jest ciekawy, przyjemny i ... czekoladkowy ;P Oj tak już w czasie filmu zachciało mi się czekolady :)))

ocenił(a) film na 5
millcia

Ja przed chwilą wrąbałam pół słoika czekolady na chleb xD <mniam>

ocenił(a) film na 7
dancewithangel

Dziś obejrzałam film po raz czwarty i... chyba mi się nie znudziło! Najlepszy na depresje!