6,4 15 tys. ocen
6,4 10 1 14819
5,8 17 krytyków
Czerwona gorączka
powrót do forum filmu Czerwona gorączka

niezle w niej arni wymiata 9 na 10 <lOL>

konrii_2

Raczej sredniawy film. Moze 6/10.

ocenił(a) film na 8
Motorcycle_Boy

Może mało realizmu, ale za to dużo akcji i zaje*iste teksty! :)

NYPD

NYPD, nie powinieneś przypadkiem "nakarmić papużki"? :P

ocenił(a) film na 8
Gh0st

A co, "przyjaciela" szukasz?

ocenił(a) film na 7
NYPD

dobrze sie czujecieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ocenił(a) film na 6
konrii_2

Momentami dobra sensacja, jednak przez sporą część filmu jest raczej nudnawy. Ogólnie z sentymentu do kina lat 80 - tych i z sympatii do Arnolda i Belushi'ego - 6/10. Aczkolwiek mogło być dużo lepiej.

ocenił(a) film na 7
holstensa

Arni w Czerwonej gorączce gra jak w Terminatorze. Zupełnie jakby połknął kij. Film niezły i zabawny, ale najbardziej przyczynił się do tego Belushi. Świetny tekst to pytanko Arniego do facia który chciał go obrobić. Znasz Mirandę ? Jak dla mnie to oceniam na 6/10.

ocenił(a) film na 7
Rahabiel

rahabiel po prostu rola tego wymagala zeby gral powaznego ruska. nie bedzie przeciez zachowywal sie jak Belushi. racja. film swietnie sie zaczyna, ten klimacik, Rosja itp. no ale pozniej troche gorzej i ocena spada do 7. akcja jakos chaotycznie leci, nie sa opisane, onowione dokladnie wydarzenia.
zalozyciel tematu napisal ze 9/10 a dal 7 ;D haha. nikt tego predzej nie zauwazyl?

konrii_2

9/10 po czym dajesz 7. to sie w medycynie nazywa schizofrenia

użytkownik usunięty
kdbw

Hehe od wpisu minęło sześć lat, może mu się odwidziało. Film bardzo fajny, ciekawa koncepcja połączenia w duet obcych sobie gliniarzy z zupełnie odmiennych środowisk. Wydaje mi się, że pomysłem tym inspirowali się później twórcy filmu "Godziny szczytu" widząc w nim potencjał na dużo większą komedię.