Czerwone światła

Red Lights
2012
6,5 28 tys. ocen
6,5 10 1 28447
6,2 6 krytyków
Czerwone światła
powrót do forum filmu Czerwone światła

Myślę że ludzie przestaną sie kiedys na to nabierac

urzadzenia nie wybuchaja, po prostu leci smierdzacy dym i tyle

nikt nie rozbije ceramiki glowa chyba ze to terminator, to bylo komiczne wszystko ze steropianu

jak spada kawal betonu z sufitu to widownia ucieka w panice a nie siedzi czekajac co dalej (zreszta sufit nie jest litym betonem bo na wielkich powierzchniach sa jakies plyty i kratownice)

koval321

Rzeczywiśćie porozwalał głową i innymi częściami swego ciała ceramikę sanitarną (bardzo twarde i trudne do rozbicia rzeczy, zwłaszcza ciałem człowieka) ) i o dziwo poza jakimś niezbyt intensywnym krwawieniem nic mu nie było.

Pod koniec filmu Idiotyzm poganiał idiotyzm, a samo zakończenie to już idiotyzm do kwadratu zaprzeczający całej początkowej wymowie filmu. Miało to wywołać zaskoczenie u widza (rzeczwyście zaskakujące zakończenie). Ale u mnie wywołuje niesmak z powodu robienia ze mnie paranormalnego głupka.

krzysyek

Ale chyba wiesz, że bez problemu ludzie udowodnili swoje moce bo zjawiska paranormalne są faktem naukowym, życie po życiu istnieje a śmierć nie jest końcem co nie ;) A Randiego to ja już wyjaśniłem.

koval321

To prawda. Mordobicie w WC pod koniec filmu nie dość, że niedorzeczne (bo niby co miało dać sflekowanie głównego bohatera przez jakiegoś osiłka?), to jeszcze pełne takich właśnie głupich, tanich efektów.

jan_niezbedny0

Ale chyba wiesz, że bez problemu ludzie udowodnili swoje moce bo zjawiska paranormalne są faktem naukowym, życie po życiu istnieje a śmierć nie jest końcem co nie ;) A Randiego to ja już wyjaśniłem.

koval321