Mimo że od lat jestem atakowana przez propagandę sukcesu US, to jedna ten film przekroczył wszystkie dopuszczalne normy ! Zamiast płacić za bilet to powinni nam za obejrzenie tego gniota dopłacać ! Chris Hemsworth chyba oszalał, albo nie ma za co płacić rachunków za prąd, że postanowił w nim zagrać ! 1/10 to i tak za dużo !
Mam bardzo podobnie ocenione filmy do Ciebie, dlatego też nie rozumiem dlaczego 1.
Film bardzo przyjemny, trzyma klimat. 1 daje się totalnym gniotom...
No przykre...
Ten film powstał zanim Chris stał się sławny, nie dam sobie za to łapy uciąć, ale nakręcili go przed Thorem, zresztą podobnie było z "Dom w głębi lasu" wtedy był niemal nieznanym aktorem wiec brał co dawali. Co do reszty, fakt ten film jest kompletnie bez sensu, ale jak by brać w nim wszystko na serio to można było by osiwieć, dochodzą do tego marne dialogi i pompatyczne zadęcie, ale jako film akcji jest niezły, cały czas coś się dzieje, nie ma czasu na nudę, sceny walk są zrobione całkiem przyzwoicie. Jak dla mnie to przyjemny film do zobaczenie i zapomnienia. 1 to mimo wszystko ocena mocno niesprawiedliwa.
Poza tym nie musisz płacić za bilet tylko sobie go obejrzyj na projektorze w domu bądź monitorze wedle uznania i możliwości, złotówki za to nie zapłacisz, pomijając opłaty za prąd.A ten cały Chris Hemsworth to tak wybitny aktor że niby ma się wstydzić tego filmu????s....stary nie żartuj, to film dobitnie pod tego mięśniaka.Więcej luzu mniej spinania. Jak napisał kolega johnyss film jest niezły i dawanie mu jedynki to gruba przesada, ale w sumie masz do tego prawo, więc jak to widzisz w ten sposób to nie ma problemu.Pozdrawiam