PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684616}
5,6 51  ocen
5,6 10 1 51
Czerwony papierowy stateczek
powrót do forum filmu Czerwony papierowy stateczek

które z wielką przyjemnością się ogląda. Szkoda, że taki krótki, ale prosty, konkretny i przede wszystkim piękny.

dzyniu88

Mówisz o wizualnym cudeńku który bardzo przyjemnie się oglądało - A wystawiasz ocenę 4 czyli ujdzie :)

buterfly

Skala ocen: 1-5.

Kamileki

Zauważyłem to już po napisaniu komentarza :) - Można w takim przypadku wysnuć tylko taki wniosek że osoba jest zwykłym trollem, który próbuje na siebie zwrócić uwagę .

buterfly

Nie troll, tylko idiota. Kiedyś pisałem do tego kretyna, że zaniża filmom oceny swoją kretyńską skalą (a wystarczyłoby, żeby stosował 2,4,6,8,10 lub 1,3,5,7,9) - oczywiście żadnego odzewu. I dalej wali czwórkami i piątkami w dobre filmy. :-/

Marac

Widać istotka do tej pory nie poznała skali na FIlmwebie :) .

buterfly

Często się na niego natykam pod obejrzanymi przez siebie filmami (obaj oglądamy dużo niekomercyjnych filmów, gdzie często jego komć jest jedyny - a film ma jedną ocenę: jego 5) i mnie krwica strzela.

Marac

Jedyny wyjście to zgłoszenie to do jednego z moderatorów .

buterfly

No ale co mu zrobią? Dadzą bana za ocenianie do pięciu? O czym Ty mówisz... Tu nie banuje się gości wypisujących na forum groźby karalne lub ujawniających dane osobowe.

Byłoby rozwiązanie - nie wliczać ocen takich palantów do średniej. Ale to by wymagało poważnej modyfikacji algorytmu, a te patałachy z Filmwebu prostszych rzeczy nie potrafią ogarnąć. Nic się nie poradzi. Ja się już nauczyłem absolutnie nie sugerować średnią oceną na FW. Na IMDB jest właśnie tak, że nie każda ocena jest wliczana do średniej i system automagicznie wycina oceny takich dzyndzlów. Albo multikonciarzy walących setki 10 lub 1 ulubionym/znienawidzonym filmom.

Marac

Zdarza się że Filmweb kasuje wulgarne komentarze :) - Ale masz racje trudno oczekiwać że Filmweb wprowadzi taką zmianę .