PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=441552}

Cziłała z Beverly Hills

Beverly Hills Chihuahua
2008
5,6 16 tys. ocen
5,6 10 1 15767
7,0 5 krytyków
Cziłała z Beverly Hills
powrót do forum filmu Cziłała z Beverly Hills

W kategorii filmu przygodowego dla dzieci, ten spełnia się w 80%.
Poczucie humoru, przygoda, miłość i morał - to jest właśnie to czego powinniśmy oczekiwać po filmach dla najmłodszych.

Niestety czytając opinie użytkowników Filmwebu, można dojść tylko do jednego wniosku, że zostali brutalnie skrzywdzeni w dzieciństwie, przez to, że nie oglądali tego typu filmów. Nie wiem czy jest coś bardziej GŁUPIEGO (podczas oceniania filmu), niż oczekiwanie głębokiego przekazu, super efektów specjalnych, mistrzowskiej gry aktorskiej po filmie DLA DZIECI !!! Nie wiem jak kompletnym idiotą trzeba być ! Później taki ogląda ten film i myśli...: "(...) Nie no, do Ojca Chrzestnego to nie podobne..." i wystawia mu 1. NO POPROSTU ŻAL !!! Ale cóż, jak widać "znawcy kina" wiedzą lepiej. Zróbcie sobie dzieci i jak będą miały 4 lata, to puśćcie im "Requiem dla snu", czy "Donnie Darko" - z pewnością będą zachwycone.

Hehe, popieram w całej rozciągłości :) Twoja wypowiedź przedstawia brutalną prawdę o większości osób oceniających ten film...
"Nie no, do Ojca Chrzestnego to nie podobne..." - rozwaliłeś mnie tym tekstem :)

I rzeczywiście filmik zasługuje na miano wzorcowej komedii familijnej: olbrzymia dawka humoru, morał oraz miłość pozbawiona wszelkich podtekstów erotycznych i dialogów w tym stylu (co ostatnio zaczęło się masowo pojawiać w innych komedyjkach pseudofamilijnych)...