PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=441552}

Cziłała z Beverly Hills

Beverly Hills Chihuahua
2008
5,6 16 tys. ocen
5,6 10 1 15767
7,0 5 krytyków
Cziłała z Beverly Hills
powrót do forum filmu Cziłała z Beverly Hills

Rozbroiły mnie fotki z tymi zwierzętami, widać film musi być niezłą komedią :D Przekonuję się do tego filmu już teraz ;)

kojot19

mam tak samo ;) chociaz ocena licha musze zlukac, rozbraja mnie ta niedorzecznosc :D

panklex

Film moim zdaniem był fajny (też mam Chihuahua)ale naprawde film polecam NIE CZEPIAJCIE SIĘ TEGO FILMU słodkie psiaki,poczucie humoru.Ja uważam że ten film mogą oglądać nie tylko dzieci ...

kojot19

Chociaż mam prawie 16 lat film strasznie mis ię podobał :D można się posmiać .. POLECAM !

ocenił(a) film na 9
Magdam93

ja też jestem daleka od krytyki tego filmu. Słodki, wzruszający, super psy, w każdym razie ja poprawiłam sobie nim humorem, trochę się uśmiałam, trochę wzruszyłam. Naprawdę ok w swojej kategorii :)

ocenił(a) film na 9
Tajszczyzna

PS. powalił mnie na łopatki modlący się pies ;D

Tajszczyzna

Również przyłączam się do grona wielbicieli tej przezabawnej komedyjki - sądzę że film bije na głowę obydwie części Madagaskaru - jest przepełniony humorem, który rozbawi zarówno dzieci jak i dorosłych, a w dialogach nie ma żenujących podtekstów seksualnych, które ostatnio masowo pojawiają się pseudofamilijnych komedyjkach...