To było najdłuższe 1,5h w moim życiu. Tak słabego filmu już dawno nie widziałam. Film może się spodobać małym dzieciom, ze względu na gadające pieski, ale ogólnie fabuła to dno. Absolutnie nie polecam tego filmu! Przeznaczcie swój cenny czas na coś bardziej ambitnego.
Btw polskie tłumaczeniu filmu mnie dobija :o
Moim zdaniem może na 4 by był, ale na 1 też bym go nie dała... Film wyglądał jak by miał polecieć w niedziele w polsacie w południe dla całej rodziny, wróć dla 5 latkow, patrz momo! Piesek gada!
Za każdy od 0-3
Fabuła - 0
Aktorzy, treserzy - 3
Ogolne wrażenie- 1
Wychodzi 4...
Ludzie,to jest film familijny i to świetny w swoim gatunku! Weźcie się ogarnijcie! A wasza ocena jest pożałowania godna,to tak,jakby ktoś obejrzał bajkę i napisał że nie jest ambitna tylko zrobiona jak dla dzieci :P
Ps.ja mam 25 lat i film mi się bardzo podobał,jako coś lekkiego,zabawnego,wzruszającego...Takie filmy familijne ogląda się nieraz o niebo przyjemniej niż filmy dla dorosłych.
film faktycznie beznadziejny, oglądałam pierwsze 15 min ale jak zobaczyłam, że w parku pies rzuca piłeczkę człowiekowi to mi szczeka opadła i dalej film został oglądnięty na podglądzie w ciągu 5 min.
Dla dziecka jest super ale dorosły niech weźmie jakiegoś głupiego Jasia żeby przetrzymac ten film.
Bez przesady, fabuła jak fabuła. Jak na taki film moim zdaniem normalna, a nie "absolutnie dno". To jest film dla dzieci, więc fabuła jak najbardziej odpowiednia. Może trochę przegięcie z sektą 'cziłał' z pustyni ale poza tym - wg. mnie OK.