trudno cokolwiek sensownego napisać odnośnie tego filmu. chyba tylko tyle, że tak bezwstydnie głupi scenariusz został napisany przez osoby, które zdaje się były odwrócone tyłkiem w stronę klawiatury... nieciekawe żarciki będące dosyć niestrawnym połączeniem wyjątkowego braku kreatywności z uszkodzeniem przysadki mózgowej. wyłącznie dla bardzo zainteresowanych tego typu gniotem. no i te gadające psy - wstawki lepsze niż w niejednym sławetnym horrorze. 1/10
czy ty człowieku rozumiesz co to znaczy film familijny? i rozumiesz to ze robiła to wytwórnia Disneya?
Przeciesz to jest bardzo dobry film i można się z niego pośmiać.Ja bym dała 8/10.
jak ty takim filmom dajesz 1/10 to aż się boje które zasługują na ocenę 10/10, 1/10 jest zarezerwowane dla naprawdę złych filmów a nie bajek dla dzieci w których tandeta jest mile widziana
Trudno w filmie dla dzieci o zawiłą intrygę. Moje oczekiwania ten filmik spełnił, a miał mnie oderwać od rzeczywistości i wywołać uśmiech, bo takie filmy ogląda się na poprawę humoru, nie żeby szare komórki poćwiczyć. ;-) Dobra rada dla Kolegi nasrepnym razem mózgownica na stand by i film się spodoba. ;P
Ten film jest bardzo fajny a nie bezwstydnie głupi.A bezwstydnie głupi jesteś ty