Cztery pokoje

Four Rooms
1995
7,4 143 tys. ocen
7,4 10 1 143121
6,2 41 krytyków
Cztery pokoje
powrót do forum filmu Cztery pokoje

1/10

ocenił(a) film na 1

Trzeba zobaczyć! Żeby spróbować odpowiedzieć sobie na pytanie: jak to możliwie, że taki daremny film, ma taką wysoką ocenę?!!!

amiami

Również nie mam pojęcia jak to jest możliwe..

amiami

Słuchajcie z tym filmem nie jest tak łatwo, to specyficzny klimat, pamietam że gdy pierwszy raz zobaczyłem ten film powiedziałem co to za gówno, koleś chodzi jak popier*olony przez cały film i nic nie ma ładu i składu w tym wszystkim, ale minęło kilka lat i postanowiłem powrócić do tego filmu :) i jedyne co teraz moge powiedzieć to że ten film dalej jest popier... ale to swoją drogą , poprostu trzeba zrozumieć że w życiu istnieje tez sztuka niezależna gdzie spotyka sie czterech reżyserów każdy daje coś od siebie i robią razem wspólną totalną miazge w jednym filmie, główna rola to mistrzostwo świata - aktorstwo na bardzo wysokim poziomie a sceny filmowania w ostatnim pokoju nie widziałem w żadnym innym filmie poza filmami Tarantiego chodzi o techniczne ujęcia , o ile akcje w pierwszych dwóch pokojach są tak bardzo powalone że do dzisiaj nie wiem o co tam chodzi o tyle trzeci i czwarty pokój to zniszczenie systemu - poprostu albo komuś to nie siądzie i wtedy leci 1 albo komuś to siada i leci 10 sam nie oceniam ale gdybym musiał dałbym 100 przedewszystkim za klimat którego można podziwiać tylko w paru innych filmach ale żeby go zobaczyć trzeba niestety pootwierać wrota swoich umysłów na oścież, ja moge powiedzieć tylko tyle że jest to jeden z moich ulubionych filmów mieszczący sie napewno w pierwszej mojej 10
pozdro

ocenił(a) film na 8
amiami

Film znakomity. Po prostu nie dla debili, bo skoro nie ogarniacie tego filmu to widzę dwóje z matmy w podstawówce panowie.

ocenił(a) film na 1
Jim22

Po pierwsze, nie jestem "panem" :) a po drugie, nie jestem debilem :) Czy wszyscy muszą uważać, że to arcydzieło? Jak dla mnie 1/10 i już. To, że ktoś ma inne zdanie, nie oznacza, że cała reszta jest debilami. Wyraziłam swoją opinię. Dziękuję.

amiami

No ta każdy ma swoją opinie jak i swoje gusta dlatego śmieszną rzeczą wogole jest ocenianie filmów bo niby co te średnie oceny mają nam powiedzieć ? moje ulubione filmy są na takich pozycjach że oceniająć je byłbym próżniakiem bo nie zgadzałbym sie z oceną innych, nieoceniając żadnych filmów jestem przynajmniej od tego wolny natomiast dziwną rzeczą dla mnie jest umieszczanie takich właśnie tematów o tym, ale to tak całkiem na marginesie - szczerze to mam to w dupie czy sie komuś ten film podobał czy nie napewno nikogo nie bede do niego namawiał, nie wiem jaki jest twój wiek ale tak na przyszłość spróbuj ten film ogarnąć za 10 lat - tylko tyle

Jim22

Każdy ma po prostu inny gust, a od debili to możesz wyzywać swoich domowników.

ocenił(a) film na 9
Adrianes875

http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepe%C5%82nosprawno%C5%9B%C4%87_intelektualna_w_st opniu_lekkim
z tego wynika, że kolega Jim22 miał racje skoro dajecie 1 kę temu filmowi.
Skoro film nie jest w Twoim guście to go nie oceniaj. Ja nie lubie sushi i nie latam po forach wypisując, że to jest be. I tu znów wracamy do, trafnego moim zdaniem, stwierdzenia kol Jim22.

Mariusz_760301

Film nie podobał mi się i dałem niską ocenę. Tobie nie podobał się np film "Gingerdead Man 3-D: Saturday Night Cleaver" i również go nisko oceniłeś, wiec nie wiem o co Ci chodzi człowieku. Każdy ocenia tak jak chce i wg gustu. Koniec tej bezproduktywnej rozmowy.

ocenił(a) film na 9
Adrianes875

Chodzi o to, że oceniasz pobieżnie. Mojej ocenie też się zbytnio nie przyjrzałeś... Dużo rzeczy Ci umyka.
Dobrze, że Filmweb wprowadził gustomierz.

ocenił(a) film na 8
Adrianes875

Jeśli przyjąłeś, że próbuję kogoś obrazić, to znaczy, że sam jesteś taką osobą. I przestań pieprzyć o guście, bo skoro Ci się nie podoba, to na jaką cholerę wciąż o nim dyskutujesz.

ocenił(a) film na 8
Jim22

Film świetny. Pierwszy segment odbiega troche od całości, drugi lepszy a 3 i 4 to po prostu rewelacja;)