Cztery pokoje

Four Rooms
1995
7,4 143 tys. ocen
7,4 10 1 143123
6,2 41 krytyków
Cztery pokoje
powrót do forum filmu Cztery pokoje

Glupszego i nudniejszego filmu naprawde daaaawno juz nie widzialem. Ledwo wytrzymalem do konca. To ma byc komedia??? To w ogole nie jest smieszne! Nie wiem co w tym filmie robia takie wielkie gwiazdy jak: Madonna, Antonio Banderas (chociaz on ostatnio lubi grywac w takich badziewnych filmach), Bruce Willis czy Quentin Tarrantino... Nawet sie nie bede rozpisywal. Szkoda zachodu. Dziwi mnie bardzo ocena na filmwebie. To naprawde wielka zagadka...

MAXWELL

Ja zdążyłem
obejrzeć tylko dwie ostatnie historyjki. Ta z bachorami i trupem w łóżku nie była taka zła. A ostatnio, trochę przynudnawa rzeczywiście, ale końcowa minuta troche ją podratowała. Była bardzo w stylu Tarantino, no ale to przecież on ją rezyserował, więc mógł się troszkę postarać bardziej.

ocenił(a) film na 9
MAXWELL

z bombą
Weszlam na Twoja strone filmwebowska i rzeczywiscie film mogl Ci sie nie spodobac. Bez sarkazmu - po prostu jest kierowany do ludzi z innym poczuciem humoru.
Wg mnie to perelka, znakomite polaczenie kilku nowel we wspaniala spojna calosc, ktorej spoiwem jest Tim Roth (zreszta zabojczy).
Dla mnie bombeczka.