PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1498}

Cztery wesela i pogrzeb

Four Weddings and a Funeral
1994
6,9 100 tys. ocen
6,9 10 1 100406
7,0 47 krytyków
Cztery wesela i pogrzeb
powrót do forum filmu Cztery wesela i pogrzeb

3/10

ocenił(a) film na 7

Nie wiem, co w tym filmie się wam podobało, on był żenujący... nie podobał mi się, zdecydowanie lepszy był Notting Hill, ale Czterech wesel i pogrzebu nie polecam... zero romantyzmu, magii, czegokolwiek wzruszającego i chwytającego za serce :/ spodziewałam się po tym filmie o wiele więcej, wielkie rozczarowanie..

agatakoniak

Nie no przecież humor był zarąbisty ;)

- Jak tam Twoja narzeczona??
- Nie jest już moją narzeczoną...
- To dobrze, podobno dawała także X(owi)!
- Jest teraz moją żoną!
- ?!?!?!?!?!?!?...f**k

agatakoniak

Ja również... Zaśmiałam się smętnie w dwóch momentach (które i tak nie były tak śmieszne, że na ich wspomnienie leję do dzisiaj... nawet ich nie pamiętam) i na tym koniec. Ten film był tak nijaki, że uznałam obejrzenie go za stracenie czasu (co zdarza mi się w gruncie rzeczy rzadko)... Dałam 3/10 za grę aktorską która nie była zła.

isile

Zgadzam sie ;] Główny wątek najdenniejszy, płytki, aż przykro.

Vickynella

Spodziewałam się czegoś innego po tych wszystkich opiniach, jakie udało mi
się usłyszeć przed obejrzeniem. No cóż, humoru to raczej tam mało, a akcja
wlecze się koszmarnie. Dałam mu 4/10 ze względu na to co piszą na Filmweb-
4=poniżej oczekiwań....

isile

dokladnie tak. zgadzam sie

ocenił(a) film na 9
agatakoniak

Bo ten film, w odróźnieniu od Notting Hill, to inteligentne kino jest.....

ocenił(a) film na 3
agatakoniak

Odemnie również 3/10. Film słaby. Mało humoru , fabuła no też taka na dwa razy. Po prostu takie filmy do mnie nie trafiają.

agatakoniak

A mi sie podobał. Byłam na nim w kinie na mojej pierwszej w życiu randce :) może dlatego mam do niego sentyment. Chociaż co do humoru to sie nie zgodzę, ja się nieźle dośmiałam na tym filmie, a i teraz jak gdzieś go zobaczę to się śmieję.

agatakoniak

Dla mnie ten film był całkiem sympatyczny ;). Ale to pewnie przez moje nieco spaczone poczucie humoru.

użytkownik usunięty
Stforek

Dla mnie też może być, ale piosenka całkowicie przebiła ten film.

agatakoniak

Właśnie, wszyscy tak się nim zachwycali, że pomyślałam sobie, że muszę go w końcu obejrzeć, atu nuda i flaki z olejem. Ledwo przebrnęłam do końca. Film strasznie przewidywalny, marny humor, gdzie nie gdzie można się było pośmiać, ale wyjątek tylko potwierdza regułę. Z taką fabułą można było na spokojnie coś więcej zrobić.