PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214760}

Czy zabiłbyś dziecko?

¿Quién puede matar a un niño?
1976
6,8 1,4 tys. ocen
6,8 10 1 1438
8,3 7 krytyków
Czy zabiłbyś dziecko?
powrót do forum filmu Czy zabiłbyś dziecko?

OMG

ocenił(a) film na 1

Widziałam już naprawdę dużo filmów i jestem ogromną fanką horrorów. Właśnie obejrzałam ten film i muszę przyznać, że to nie jest najgorszy horror jaki widziałam w życiu ... to jest najgorszy film jaki widziałam w życiu. A widziałam już sporo delikatnie mówiąc kiepskich filmów, jednak żaden nie przebije tego "horroru".
Pomysł - super
Wykonanie - beznadziejne
O grze aktorskiej nawet nie wspomnę.
I nie jest to kwestią tego, że film jest z 1976 roku. Jest wiele nawet starszych filmów, które są dobre.
Żałuję poświęconego czasu oraz tego, że nie można dać oceny niższej niż 1.

ocenił(a) film na 8
Rainbow12

Pjerdolisz jak potłuczona.

ocenił(a) film na 1
Motorcycle_Boy

Komentarz na najwyższym poziomie. Gratuluję

ocenił(a) film na 8
Rainbow12

Ja też gratuluję...głupoty.

ocenił(a) film na 1
Motorcycle_Boy

Szkoda mojego czasu na takiego palanta jak ty, więc żegnam

ocenił(a) film na 3
Motorcycle_Boy

Jest głupia po głupi film jej się nie podoba, a logikę to pies zjadł?

ocenił(a) film na 3
aniadaw

To miało być do Motorcycle_Boy

Rainbow12

Masz świetny gust. Na imdb ten film ma 7.6 , a ty 1 dajesz, bo tak :)
Gęsty klimat w filmie zjada na śniadanie większość dzisiejszych bezjajecznych horrorów.
Najlepszy filmy grozy powstawały w latach 70 i 80.

ocenił(a) film na 3
returner

Chyba was pogięło że naskakujecie na Rainbow12. Ten film nie jest dobry, sama dałabym mu 4 na 10 max, dlaczego? bo co jest strasznego w tym że dzieci opętał jakiś obłęd i zabijają, nie no groza, groza urywa dupsko. By taka tematyka okazała się straszna trzeba by żeby chociaż sposób w jaki zabijają był straszny, albo żeby te dzieci były jakieś bardziej podstępne, inteligentne, młodsze, a tak mamy wyrośniętych nastolatków, nie wyglądających specjalnie niewinnie, którzy chodzą i zabijają - jak w pierwszym lepszym thrillerze bez polotu - i jeszcze się do tego uśmiechają, co zapewne miało być straszne, a jest wku...ające, że takie menelstwo śmie się jeszcze cieszyć. Nie wiem naprawdę gdzie tu groza, czy choćby niepokój. On może być straszny tylko dla ludzi którzy dopiero rozpoczynają 2 dekadę swego życia i jeszcze nie zdążyli obejrzeć naprawdę dużo filmów, przez co niewiele im trzeba żeby wzbudzić emocje.

ocenił(a) film na 3
returner

Gęsty klimat bo było tam gorąco i duszno, czy tak? o to chodzi?