Widziałam już naprawdę dużo filmów i jestem ogromną fanką horrorów. Właśnie obejrzałam ten film i muszę przyznać, że to nie jest najgorszy horror jaki widziałam w życiu ... to jest najgorszy film jaki widziałam w życiu. A widziałam już sporo delikatnie mówiąc kiepskich filmów, jednak żaden nie przebije tego "horroru".
Pomysł - super
Wykonanie - beznadziejne
O grze aktorskiej nawet nie wspomnę.
I nie jest to kwestią tego, że film jest z 1976 roku. Jest wiele nawet starszych filmów, które są dobre.
Żałuję poświęconego czasu oraz tego, że nie można dać oceny niższej niż 1.
Masz świetny gust. Na imdb ten film ma 7.6 , a ty 1 dajesz, bo tak :)
Gęsty klimat w filmie zjada na śniadanie większość dzisiejszych bezjajecznych horrorów.
Najlepszy filmy grozy powstawały w latach 70 i 80.
Chyba was pogięło że naskakujecie na Rainbow12. Ten film nie jest dobry, sama dałabym mu 4 na 10 max, dlaczego? bo co jest strasznego w tym że dzieci opętał jakiś obłęd i zabijają, nie no groza, groza urywa dupsko. By taka tematyka okazała się straszna trzeba by żeby chociaż sposób w jaki zabijają był straszny, albo żeby te dzieci były jakieś bardziej podstępne, inteligentne, młodsze, a tak mamy wyrośniętych nastolatków, nie wyglądających specjalnie niewinnie, którzy chodzą i zabijają - jak w pierwszym lepszym thrillerze bez polotu - i jeszcze się do tego uśmiechają, co zapewne miało być straszne, a jest wku...ające, że takie menelstwo śmie się jeszcze cieszyć. Nie wiem naprawdę gdzie tu groza, czy choćby niepokój. On może być straszny tylko dla ludzi którzy dopiero rozpoczynają 2 dekadę swego życia i jeszcze nie zdążyli obejrzeć naprawdę dużo filmów, przez co niewiele im trzeba żeby wzbudzić emocje.