PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862319}

Czyj to dom?

His House
2020
5,5 11 tys. ocen
5,5 10 1 10855
6,3 22 krytyków
Czyj to dom?
powrót do forum filmu Czyj to dom?

.... jaka nuda! 3 tylko że względu na to że jakość dotrwałem do końca. Nie polecam!

ocenił(a) film na 2
marcindt1984

Mam takie same odczucia. Musiałem podzielić sobie ten film na 3 części, a rzadko tak robię. Strata czasu.

marcindt1984

Dla mnie był świeży i niekonwencjonalny. Horror psychologiczny, który właściwie był wizualizacją ich własnych emocji i w fajny, retrospekcyjny pokazany. Intrygował. Chyba, że jest się fanem prostego kina łopatologicznego...

magdaxd

No one ask .
Udzielasz się pod każdym postem i ciśniesz ludzi jak mają odmienne zdanie.
Nie pozrawiam

notings1

Ooo... a my się znamy? Komu tu cisnę? Kogo wyzywam...? Paranoja?

ocenił(a) film na 7
magdaxd

no niestety nie każdy rozumie niekonwencjonalne kino. Tacy ludzie powinni oglądać straszaki klasy B a nie filmy, których nie potrafią zrozumieć i są dla nich za trudne.

jacob_2000

Przecież jest mnóstwo filmów typowo dla rozrywki, gdzie gest główny bohater, jest zły boss. Źli zadzierają z dobrym i zostają pokonani. Takie filmy są dla ludzi, którzy nie upatrują przyjemności w myśleniu podczas seansu i nie ma w tym nic złego...

użytkownik usunięty
magdaxd

Wszyscy tylko nie rozumieją filmu bo nie maja tego samego zdania co Ty, tylko jeden pusty argument „nie zrozumiałeś filmu” - daj spokój znowu ktoś czegoś nie zrozumiał. Jak masz problem z emocjami to szukaj gdzieś indziej pomocy.

To już piąte forum, na którym mnie stalkujesz. Zostało ci ponad 2 tysiące. Pokaż jak bardzo zaburzona psychicznie jesteś.

użytkownik usunięty
magdaxd

O zaburzeniach psychicznych to Ty się lepiej nie wypowiadaj.

Tobie stwierdzam obsesję... Ewidentnie na moim punkcie ;)

użytkownik usunięty
magdaxd

Nie wiem kto Cię w życiu tak skrzywdził, widać, ze jesteś nieszczęśliwa, samotna.

Tak...bardzo samotna. Jak już przeszukujesz moje konto i wypisujesz pod wieloma forami to chociaż czytaj ze zrozumieniem (choć wiem, że nie potrafisz). Nigdy nie wstydzę się wypowiadać o swojej rodzinie i otwarcie mówię o swoim stanie cywilnym.

Jednak idąc w myśl: każdy mierzy własną miarą...kto cię skrzywdził, że jesteś samotna i nieszczęśliwa?

ocenił(a) film na 2
jacob_2000

Zmieńcię już tą płyę. Widzę ze człowiek nie może dać niższej oceny bo od razu nie zrozumiał filmu albo jest na niego za głupi itd. Tak się składa że np ja bardzo dobrze zrozumiałam film ale nastawiłam sie na horror i zawiodlam się. jako horror był do niczego.