czy to jest ten film który uwielbia Marissa Cooper?
tak ,to ten ale lepiej zeby robic takie tematy w zycie na fali a nie tutaj bo reszcie ludu najwprawdopodobniej nie wie o co ci chodzi..pozdrawiam
tak to ten, ale Marissa lubiła jeszcze Ntebook, ja już go obejrzałam, jest cudowny - chodzi o Notebook:)
tak właśnie zauważyłam jak Maria i dzieci zaczęły przedstawiać teatrzyk, i leciała ta piosenka, to normalnie myślę skąd ja to znam. Oczywiście mowa o wstępie do piosenki Gwen Wind it up
Oprócz wszystkich tu wymienionych osób, jest to także jeden z ulubionych filmów Christiny Aguilery :)
Oh, ja z tym filmem spotkałam się w wielu ksiażkach jak dziwnie by to nie brzmiało ;d M.in. w Dzienniku Bridget Jones. Jak byłam młodsza czytałam też jakąś książkę, coś z czarownicą w tytule i chyba ropuchą, i ten film byl tam wiele razy wspominany ;d No i to nie wszystko oczywiście. Wszędzie można się na niego natknąć, więc jednym slowem - klasyk.
Tak - Bridget Jones zdecydowanie dopisuję do listy - oprócz "Dumy i uprzedzenia" lubi także "Dźwięki muzyki":)))))
To chyba siostra Marissy uwielbia ten film. Kethlin chyba miała na imie. Z tego co pamiętam zawsze oglądała ten film w swoje urodziny z mamą i Marissa ;)