3,0 5,2 tys. ocen
3,0 10 1 5241
2,0 2 krytyków
Dżej Dżej
powrót do forum filmu Dżej Dżej

Kto oglądał film "Ona" będzie miał niedosyt po "Dżej dżej". Niestety zaciąga podróbką, chociaż Szyc twierdzi, że oba filmy powstawały w tym samym czasie. Jeśli faktycznie tak jest, to muszę stwierdzić, że film jest dobry.. ale ma wiele niedociągnięć i naciąganych wątków.

ocenił(a) film na 7
Anile_cram

Również uważam że nie był zły,poza tym lubię jakoś Szyca na ekranie...

ocenił(a) film na 1
simon3333

Co było dobrego w tym filmie?

ocenił(a) film na 7
Berith7777

Jak dla mnie to nie była rewelacja ale Szyc zawsze mnie śmieszył :)

ocenił(a) film na 1
simon3333

A coś więcej?

ocenił(a) film na 7
Berith7777

Bardzo mnie śmieszył :)

ocenił(a) film na 1
simon3333

To już pisałeś,ale dobra,bo widzę,że nic konstruktywnego się nie dowiem.Dzięki za odpowiedż.

Berith7777

Ja napiszę. Świetna fabuła,doskonała rola Borysa Szyca jako psychopaty, urzekający głos kobiety z nawigacji, oraz nieprzewidywalne i zaskakujące zakończenie filmu. Niestety ktoś omylnie napisał, że jest to komedia a z komedią ten film nie ma nic wspólnego.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Ten film nie ma nic wspólnego z żadnym gatunkiem filmowym-totalna schizofrenia.
Jako komedia nie pasuje,ze wzgledu na końcowe sceny.
Jako thriller nie pasuje,ze wzgledu na 2/3 filmu.
Zresztą nie ważne,choćbym przyjął założenie kazdego gatunku to film w każdym z nich byłby okropny,żałosny itd.

Berith7777

Widać dystrybutor tego filmu w ogóle go nie widział. Żeby napisać na plakacie komedia o filmie w którym główny bohater zabija kilka osób to albo trzeba być idiotą albo w ogóle nie obejrzeć filmu.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Producent też go nie widział?Bo to on decyduje(chyba że mamy ambitniejszego reżysera,który ma coś do powiedzenia)) głównie jaki i o jakiej treści plakat do filmu zostanie wydany.Problem leży w tym,że oni chyba sami nie wiedzą pod jaki gatunek to "cos" podciągnąć.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

PS
Widziałeś trailery do filmu?Czy to są trailery do thrillera?

Berith7777

Właśnie w trailerze nie bardzo wiadomo pod jaki gatunek podpiąć ten film.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

No szczególnie te zapowiedzi:
https://www.youtube.com/watch?v=pQqeRtmy1Sg

Berith7777

Chyba Szycowi grubo zapłacili za to. Albo on sam nie wiedział w czym grał, bo ten film nic wspólnego z komedią nie ma. Według mnie jest to znakomity dramat sensacyjny i taki gatunek powinien mieć przypisany na Filmwebie.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Czy w można nazwać dobrym "dramatem sensacyjnym" film z takimi scenami jak:ciągłe trzepanie konia na dżwięk GPS-u?
Producent,aktorzy,reżyser mówią o tym filmie,że to komedia,a Ty uważasz,że tak nie jest,to dopiero ciekawe.

Berith7777

No trudno nazwać komedią film w którym jakiś psychol morduje kilka osób, nie sądzisz?

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Właśnie o to chodzi,że to ani nie jest dobra komedia,ani dobry thriller.
Jeśli o mnie chodzi to możesz nawet ten film nazwać sobie filmem wojennym.