3,0 5,2 tys. ocen
3,0 10 1 5241
2,0 2 krytyków
Dżej Dżej
powrót do forum filmu Dżej Dżej

Ocena

ocenił(a) film na 2

Jeszcze niedawno ta szmira miała 2,4 teraz ma 2,9. Kto podwyższa
ocenę temu badziewiu ?

Lukasz_Broda

Pierwszy film Polski,który wyłączyłem po obejrzeniu całych 16 minut.Szyca gadającego do siebie nie da się przetrawić,a nazwanie samochodu wackiem i z nim gadanie to dno totalne,nie zdziwię się,jak pod GPS-a się zaspakajał.Qrwa idiota zrobił film dla idiotów...

pawelk1504

Nie obrażaj ludzi.Ja się za idiotę nie uważam a film mi się bardzo podobał.Przede wszystkim dlatego,ze to nie jest zadna komedia tylko dramat sensacyjny.

Andrzejek324

Ciężko Kogoś tak nazywać,jeśli kibicuje temu samemu klubowi co ja,ale jeśli temu badziewiu dałeś 8,a np. MATRIXOWI 1,to pozostawię to bez komentarza...

pawelk1504

Po prostu nie lubię filmów,które opierają się jedynie na efektach specjalnych i bezsensownej nawalance.

Lukasz_Broda

Jak dla mnie ocena o wiele za niska.Przede wszystkim nie wiem co za matoł napisał gatunek-komedia.Ten film z komedią nie ma nic wspólnego.To dramat sensacyjny ze znakomitą rolą Szyca.

Lukasz_Broda

Widziano Borysa w kafejce na centralnym jak lajkował z różnych kompów ten badziew.

ocenił(a) film na 2
xies

Tak podejrzewałem.

ocenił(a) film na 1
xies

Po zagraniu w takim filmie Szyc na pewno nie musi się martwić, że dostanie jakąś rolę, więc ma sporo czasu na pisanie fałszywych pochwał. "Dramat sensacyjny" to się uśmiałem. Jeśli chodzi o gatunek to śmiało można nazwać "spier**lina".