Dżungla

The Wild
2006
6,2 29 tys. ocen
6,2 10 1 28688
4,3 6 krytyków
Dżungla
powrót do forum filmu Dżungla

Napewno to poczesci moja wina bo ogladalem divxa z napisami a uwierzcie mi ze te teksty sa drewniane , koala gadajacy jak angol i dodatkowo glupoty, zapewne ci co mowia o fajnych dialogach maja na mysli dubbing a tam nie tlumacza dokladnie slow ko wstawiaja co chca, pewnie wymyslili cos fajniejszego polacy robiac wersje dla nas.pozatym ten film ma prostacki humor kogo smiesz gdy w filmie ktos 10 razy wpada na drzewo bo gapil sie do tyłu.Takiej epoce lodowcowej 2 dalem 8 twierdzac ze bardzo mi sie podobala , szybcy i wsciekli 3 nuzyl mnie tez i dostal 5/10 a teraz porownujac ogladanie go do ogladania dzungli uwazam za nietakt bo dzungle chcialem wylaczyc po 10min,nie raczej 5,zabawne gdyby ten film inaczej poprowadzono byl by swietny bo jest najlepiej animowany i ma dosc powazniejsza fabule jak na animacje,ma bardziej uwidocznione czarne charaktery.szkoda tylko ze dzieci teraz beda uwazac ze to antylopy sa złe ,niedosc ze sa zjadane przez krokodyle i dzikie koty to teraz je zniewazono- potraktujcie to pol zartem pol serio.film zniszczyly fatalne dialogi wogule nie jest smieszny tylko wnerwia.chyba mu dam 4/10. i tak sugeruje juz sie waszymi opiniami bo beznich bylo by 2,5/10.no i wiem ze wersja z dubbingiem jest leprza.