Daas

2011
6,0 5,4 tys. ocen
6,0 10 1 5364
6,6 18 krytyków
Daas
powrót do forum filmu Daas

widzialam tylko minutke filmu bo jakos mi sie nie spodobalo to co zobaczylam i przelaczylam a
widzialam fragment w ktorym 2 ubranych na czerwono gosci obcina chlopu palec napiszecie mi
za co mu go obcieli?glupie ale nie daje mi to spokoju

dzikaxxx

nieudany manicure? grzebał tym palcem nie tylko w nosie? chcieli odciski bez ciągania całej reszty? która wersja uspokoi?

sam_uel

a całuj mnie w *****

użytkownik usunięty
dzikaxxx

ten palec brał udział w spisku przeciwko cesarzowi - "goście w na czerwono" otrzymali rozkaz ukarania palca. "Chłop" nie miał nic wspólnego z caaałym tym zajściem dlatego oszczędzon był on, chłop ten właśnie on to był, udało mu się unikać losu palca tego... swego. hej

hm,dziwne to,nie wiem czy pisane z ironia czy faktycznie tak bylo,wiem ze moje pytanie bylo glupie:)ja wcale jakas delikatna nie jestem wrecz przeciwnie,ale nie lubie pewnego rodzaju polskich filmow i dlatego nie patrzylam dalej:),nie wiem jak to nazwac by byc wlasciwie zrozumianą i dlatego nie bede precyzowac:)ok zapomnijmy o tym

ocenił(a) film na 7

Raczej w "spisku" przeciwko Frankowi. Ci "na czerwono" byli ludźmi Franka.

ocenił(a) film na 7
dzikaxxx

To było szczepienie przeciwko ospie (prawdopodobnie - dosyć dawno to oglądałem). Nie ucinano palca, a jedynie nacinano go do momentu pokazania się krwi, tak żeby patogeny znalazły się w organizmie.

dansty

Szczepienie przeciwko ospie zostało uchwycone w innym momencie filmu. Z palcem to inny wątek, a został obcięty z powodu ,o którym napisał Azzarel.

ocenił(a) film na 7
maksiurek

Chyba muszę jeszcze raz obejrzeć ten film, bo za nic nie przypomnę sobie sceny, którą opisał użytkownik Azzarel.

dzikaxxx

Miał oddać pierścień który dostał na chrzcie, ale nie mógł go zdjąć.